Колеги реших да вземам пасат.Държах да е дизел и най-сетне намерих кола която ми допадна. Моля Ви за мнение за автоматичната скоростна кутия на VW Passat B5 1.9 tdi...Същност тя ме притеснява.. Два ли дефекти и действително ли е слабото място на този модел?
Колата е : VW Passat B5 1.9 tdi
Година: Ноември 1998
Пробег: 160,000 км
Гориво: Дизел
Скорости: Автоматични
Мощност: 90 к.с.
Кубатура: 1900 см3
Брой врати: 4/5 врати
Комфорт: Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Подгряване на седалки, Стерео уредба
Сигурност: ABS, Airbag, Халогенни фарове, Тракшън контрол, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка
Друго: Серво управление
А това е и самата кола: http://www.cars.bg/u156251?ref=203
Молба за мнение и съвет за Пасат - Passat B5 1.9 tdi
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Молба за мнение и съвет за Пасат - Passat B5 1.9 tdi
предницата е на В5,5 и задницата на В5
не бях виждал такъв

А не бях обърнал внимание за предницата и задницата.. Надявам се утре познати от Бс, като гледат колата, да кажат повече впечатлиения.
- kimb
- Автомобил:
- Двигател:
тези 90 коня не са ли малко за комби ,щом си вземаш комби значи ще го ползваш този багажник няма ли да са му малко,а и тази разлика предницата е на В5,5 и задницата на В5 нещо странно ми се струва .
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
От всичко най ме впечатлява подлакътника представям си колко е мек
иначе като цяло леко съмнителна кола или е челосвана и някой е искал да и направи същевременно и "тунинг" или просто е някой на когото му се е занимавало да променя...

Колеги, благодаря сърдечно - вече се прояви нотката на съмнение.... а така ми трябва кола:)
Тони1 написа:От всичко най ме впечатлява подлакътника представям си колко е мекиначе като цяло леко съмнителна кола или е челосвана и някой е искал да и направи същевременно и "тунинг" или просто е някой на когото му се е занимавало да променя...
Явно "тунинг" като дума е присъствала и в избора на калъфи за седалките.

-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Колега, малко са и 90к.с. , поверваи ми.Ако питаш мен двигателя е 110кс и не е автоматик, въпреки че е адски удобен.И разхода е малко завишен, а именно:
Градско-9,2
извън градско-5,4
Градско-9,2
извън градско-5,4
Volkswangel написа:...Ако питаш мен двигателя е 110кс и не е автоматик, въпреки че е адски удобен.И разхода е малко завишен, а именно:
Градско-9,2
извън градско-5,4
Това за АФН ли пишем?
Според мен за 4500 си заслужава.
Може да е "челосвана", ако е направена добре не виждам проблем.
Това направо ще събори цените на долу.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
щом е сменяна цялата преднита - броня,калници фарове- явно е била доста чалосана . така като гледам яко е претапицирвана вътре , киломентрите вероятно са над 300к , номера е с КС накрая което ще рече регистрирана в бургас преди няколко месеца и вероятно щом се продава толкова бързо след като е регистрирана явно нещо и куца. пък и кво е тва грозно извращение между б5 и б5.5. евала за подлакътника поне 
по добре се огледай за някоя 110-ка с поне малко по добър вид нищо че ще е малко повече пари , защото нали знаеш че евтиното излиза скъпо

по добре се огледай за някоя 110-ка с поне малко по добър вид нищо че ще е малко повече пари , защото нали знаеш че евтиното излиза скъпо
КОЛЕГИ, днес са гледали колата ...
Всички прогнози се оказаха за нещастие верни.. челен удър.. поне от няколко коли е събирана.. неработещо турбо и климатик, разбита предница.. Майсторът дори не е поискал да я карат на сервиз..
БЛАГОДАРЯ ВИ сърдечно за бързите и изключително компетентни мнения!
Търсенето продължава с пълна сила! Още веднъж много ВИ БЛАГОДАРЯ за помоща!
Всички прогнози се оказаха за нещастие верни.. челен удър.. поне от няколко коли е събирана.. неработещо турбо и климатик, разбита предница.. Майсторът дори не е поискал да я карат на сервиз..
БЛАГОДАРЯ ВИ сърдечно за бързите и изключително компетентни мнения!
Търсенето продължава с пълна сила! Още веднъж много ВИ БЛАГОДАРЯ за помоща!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега нищо лично но щом не ти е направило впечатление че предницата не е от тази кола НЕ ходи сам да си купуваш кола 

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Колега нищо лично но щом не ти е направило впечатление че предницата не е от тази кола НЕ ходи сам да си купуваш кола
Киро принципно не е баш така,моята цялата е преправана отпред а да чукам на дърво никога не е удряна от мен или предишни собственици ка моли челосвана...точно за това са сервизите и хората,които разбират когато отиваш да избираш една кола.