Защита от крадци.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Re: Защита от крадци.

Мнениеот rufkata » Пет 24 сеп 2010 18:56

go4o.m написа:Който намери нещо обещавам да му направя една стена с декоративна мазилка-рафаело креос или нещо подобно

Абе братле във Ямбол не сте чак толкова много хора,Голфаджиите почти се познавате,та помисли кой е търсил широки брони,или гледай кой от тесни ще мине на широки във скоро време.Не казвам,че той ги е крал,но може да е поръчал на некви гадни дроги.Аз съм си патил така,защото тъпата дрога ми открадна за Джетата задна широка броня от блока пред нас,помисли и във тази посока

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пет 24 сеп 2010 19:10

В Люлин без аларма просто не става. И в Ямбол не са малко голфовете, ама проблемите на колегата май са в София.
Моя голф е суперочукан и малко ме е срам като си отключвам с дистанционното, ама откакто има аларма само веднъж са се опитвали да го отворят и са се отказали.

Потребителски аватар
live_for_passat
Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот live_for_passat » Пет 24 сеп 2010 19:55

Относно защита, понеже паркирам точно пред терасата ми, и все пак успяха да ми вземат номера и чистачките, съм си мислил за IP камера, връзва се в интернет и при движение пред нея започва да записва и след спиране на движението спира и праща мейл със клипчето, но и тя си е 150-на лева най-евтината, занимавах се с такива, но понеже новия номер го занитих и си увеличих чувствителността на алармата не съм си взел, но е идея... Айде ДА ИМ ГО ТУРА и от мен... :beer

Потребителски аватар
go4o.m
Автомобил: VW POLO
Двигател: AMF 2001

Мнениеот go4o.m » Пет 24 сеп 2010 20:02

Хайде да направим във фейсбука нещо срещу кражбите на нашата любима марка ако има някой който ги чатка тези работи да го стори и аз мога да опитам ,ама искам да е професионално много ще съм благодарен :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
live_for_passat

Мнениеот live_for_passat » Съб 25 сеп 2010 7:15

камерата се връзва в интернет, който се разделя да има и за компа и за други камери с рутер, така си бранихме офиса, а минеш пред нея на тъмно или светло и веднага мейл, съответно SMS, доста ефективна е...

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Съб 25 сеп 2010 7:38

Мислих мислих и го измислих ще си купя змия.Има ли някой който разбира от влечуги да ми предложи каква змия да си купя само без отровни а такива които плашат да съска :twisted: :twisted: :twisted: :hahhihi: :hahhihi: :hahhihi:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 25 сеп 2010 7:49

go4o.m написа:Мислих мислих и го измислих ще си купя змия.Има ли някой който разбира от влечуги да ми предложи каква змия да си купя само без отровни а такива които плашат да съска :twisted: :twisted: :twisted: :hahhihi: :hahhihi: :hahhihi:

Колега, змията няма да ти опази външните части и може пак да се разделиш с броня. mhihi

Потребителски аватар
live_for_passat

Мнениеот live_for_passat » Съб 25 сеп 2010 8:02

Купи си електрически пастир против мечки и го вържи към ламарината, да залепват направо :D

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Пон 27 сеп 2010 17:39

Рових се из интернет има някакви си GSM модули известяват те и така н.т. има и обратно връзка може да включиш и ел.пастир както каза колегата и да играят хоро....Тези модули не са и много скъпи още ги изучавам ама непременно ще сложа такова чудо.

Потребителски аватар
live_for_passat

Мнениеот live_for_passat » Пон 27 сеп 2010 18:00

Ами според мен пак се свежда до реагиране на алармата, а доста неща могат да се опоскат без да се включи, но е готино тва с GSM-а и аз съм ги гледал.

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 27 сеп 2010 21:46

оправия няма колега,2 големи болта зад номера и яко лепило между основата и бронята и нека дърпат мама им крадлива,за номера се обади в КАТ :!:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 27 сеп 2010 21:56

:beat_butt2
PuShE_ написа:оправия няма колега,2 големи болта зад номера и яко лепило между основата и бронята и нека дърпат мама им крадлива,за номера се обади в КАТ :!:

Точно така с болтовете! И на мен се мъчиха да я кракат, но болтовете под номера са ги затруднили, само са изпочупили щипките от много дърпане! :beat_butt2 death

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 27 сеп 2010 22:14

за това или лепило или със яки види около щипките,във варна се мъчиха да ми ги свиват и така са дърпали че единия се е срязал на бронята :banana

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Пет 01 окт 2010 19:25

Добре де заслужавали си кражбата на мойте брони колко пари ще изкарати макс-80 лв стрували си да се разкарват посред нощите с тез големи брони?и къде е полицията вечер?и във кола ще се видят тези брони

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 01 окт 2010 20:09

go4o.m написа:Добре де заслужавали си кражбата на мойте брони колко пари ще изкарати макс-80 лв стрували си да се разкарват посред нощите с тез големи брони?и къде е полицията вечер?и във кола ще се видят тези брони

И 5 лева да струват, пак си заслужава за тях. Все пак за една нощ има доста обекти. Гепи се през ноща, маскира се, а през деня се отнася с накоя каруца заедно с други боклуци, да не бие на очи. И все пак, не може всяка броня да я пази по един милиционер. Ако не се предприемат брутални действия срещу крадците както е в арабския свят и Китай, оправия няма да има с наглеците. Дотогава обаче всеки трябва да се оправя поединично с шамари и тупалки. :dummy: :bishop

Върни се в “Направи си сам!”