Вчера го гледах,много е хубаво на живо,но все пак Дачия,пък и за такива пари...но да предположим,че цената падне на около 15-16 000 бихте ли го взели?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Бихте ли взели това джипче?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бихте ли взели това джипче?
Лично на мен много ми харесва, все пак новото си е ново! Аз на марки не робува! А определено автомобила не е лош! Има и по-евтин вариант на Сандеро за 10 хил лева, но си заслужава парите! АКо имах сега пари веднага бих си го взел, макър и да не е дизел!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Вчера го гледах,много е хубаво на живо,но все пак Дачия,пък и за такива пари...но да предположим,че цената падне на около 15-16 000 бихте ли го взели?
Това май не е 4х4

За тези пари предпочитам стар МЛ или нещо японско

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Колата е ОК за нашите условия отвсякъде
Икономичен дизел, голям клиренс, усилено окачване, евтина поддръжка, съвремен дизайн.

- Espero
- Автомобил: Passat B4 1.9TDI
- Двигател: 1Z
Аз лично на румънско никога повече няма да се кача.Въпреки че в Германия карат доста Сандеро(обикновеното).Голям компромис е Дачия.
.Лично мнение,да не вземе да се засегне някой. 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голо е като пушка. Ще взема добре оборудван 4 годишен Голф. Мощен двигател, DSG и куп екстри.
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
На мен не ми харесва.. Нито вътре нито вънка!
Колегата да не се засяга
Колегата да не се засяга

-
- Автомобил:
- Двигател:
на мен ми харесва,като външен вид,вътре в салона ,не.Но пък за тия пари е идеален за жена,има си висок клиренс,малък е ,лесен за паркиране.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Това не е джип!И май е сглобявано в час по трудово!

dragozow написа:Голо е като пушка. Ще взема добре оборудван 4 годишен Голф. Мощен двигател, DSG и куп екстри.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
ако за жена незнам-ако е за теб по добре Мерцедес Г клас за тея пари ще вземеш страхотен истински джип
няма сравнение и с това
няма сравнение и с това

Последна промяна от Matematiks на Пон 27 сеп 2010 19:08, променено общо 1 път.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо това е сув а не джип...разликата е от земята до небето.......Товяа е просто висока лека кола....нищо повече....!
Бих го взел ако някой друг го плати. Мои пари не бих набил в Дачия, ако ще да е не чисто нова, а с бъдеща дата на производство.
Не е лошо Сандерото. На външен вид ми допада, но вътре не. Не ми харесва на Дачия куците двигатели, малко коне на големи купета. Сигурно са екологични.
Имам приятел с Дачия, чисто нова купувана и за повече от 60 000км. е сменил само една крушка. Много е доволен, пространството на комби е повече от добре. Извънградско дизела харчи колкото моя Пасат, само дето съм с едни 45коня отгоре и не се кръстя като изпреварвам.
Имам приятел с Дачия, чисто нова купувана и за повече от 60 000км. е сменил само една крушка. Много е доволен, пространството на комби е повече от добре. Извънградско дизела харчи колкото моя Пасат, само дето съм с едни 45коня отгоре и не се кръстя като изпреварвам.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
А защо като е дачия и джипче не потърсиш Дъстър - малко повече пари но по-близо до идеята за джип. В авто билда направо го боготворят /ако, че са ВАГ група/
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Е вие на Нисан Патрол ме пратихте
,то за тези пари и БМВ X5 може да се вземе,идеята е
),идеята е да мога да ходя на работа с него(ежедневно),събота и неделя някъде със семейството,един(два) пъти на море ,хем да има предимствата на лека кола,хем да е високо-и като клиренс и като позиция на водача.Големи американски джипове и G-класи не ми трябват.
Според мен на колата и е проблем в момента само цената,защото хем е нова,хем от автокъща
.
П.П.Собственика на това сювче е взел точно Дъстър,но пак казвам -не ме кефят големите джипове.

и да е нещо малко(Сузуки SX4 е горе-долу същото),според мен това не са "женски" джипчета(сювчетаИкономичен дизел, голям клиренс, усилено окачване, евтина поддръжка, съвремен дизайн.

Според мен на колата и е проблем в момента само цената,защото хем е нова,хем от автокъща

П.П.Собственика на това сювче е взел точно Дъстър,но пак казвам -не ме кефят големите джипове.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”