Кулер-изолация
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Кулер-изолация
Така-след чипа и спортния филтър-мислих и незнам дали правилно съм го измислил.Кулера вкарва охладен въздух,но тръбите му минават до ДВГ и се затоплят доста.Така че все пак влизащия въздух не е толкова студен.Затова изолирах тръбите допълнително засега със сенник за стъкла/фолио/ намотан плътно около тях.Имам мъркучи за изолация на медни тръби за климатик-ще го направя с него-НО??? Нека вещите в занаята да кажат дали ще има ефект като не се загряват тръбите на кулера от температурата под капака.
- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
По голям ефект би имало ако сложиш един вентилатор отзад, аз така направих, интеркулера ми стои почти до мотора но все пак не се загрява. Доста добри вентилатори имат френските коли, компактни около 2 см тънки и доста силни ако намериш в някоя морга. Но не знам как изглежда инеркулера на голфа? Плосък или е квадратен, ако е квадратен ще е по сложно.
И аз не мисля че въздуха има време да загрее, това са 1,9л/4 такта, не ми се смята колко е, но е доста. А не си ли мислил за по голям радиатор, след като имаш чип определено ти се е вдигнало и налягането на турбото.
И аз не мисля че въздуха има време да загрее, това са 1,9л/4 такта, не ми се смята колко е, но е доста. А не си ли мислил за по голям радиатор, след като имаш чип определено ти се е вдигнало и налягането на турбото.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
w_smith написа:Малконаучете се че дума като мъркуч не съществува. Но офенс.

сещам се и за един ученик как учеше некакъв пич от Юнитрейд X че дума като сегменти няма а се казва Бутални пръстени.
Аз искам и да ви науча че на български дума като СПАМ или ОФФ няма а правилното е ''На никому ненужни глупости''