Бърз въпрос за куче

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Бърз въпрос за куче

Мнениеот Ludia » Вто 28 сеп 2010 15:53

3 ваксини се бият, без да броим тази за бяса....

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 28 сеп 2010 15:59

Barboukov написа:Първата ваксина не е ли около 20-я ден? Преди месец ходихме до Ямбол за един Самоед и в паспортите на всички кучета имаше 2 ваксини (първата около 20-24 ден, втората правена преди ден-два, а тогава беше на 40-43 дни).

Барби незнам къде сте водили кученцето и какъв е случая.. но на нашия паспорт не пише такова нещо...
Нашия е Международен и т.н. и се бият 3 ваксини,последната както прочете е за бяс..
Може за другите породи да е така,само по двечки... но в паспорта никъде не пише дни и колко трябва да се бият...
Аз съм говорила с 3-ма вет. лекари и то от най-хубавите клиники в София :wink:

Ето схемата по нашия паспорт...Всеки знае различно,което е нормално.
Това са 3 варианта на ваксиниране на кучета :wink:
280920103998.jpg

От Статия:Кученцето в новия дом
"Ваксинации:От 42-45 ден до 3 месечна възраст на кученцето трябва да се поставят всички ваксини. Не забравяйте 7-10 дни преди ваксинацията да обезпаразитите кученцето срещу глисти (а също така и всички други домашни животни)."

Услуги и цени
Nobivac DHP /Intervet/, 22,00 лв. Nobivac DHPPi, 25,00 лв. Nobivac DHPPi-L, 30,00 лв. Nobivac DHPPi-LR, 30,00 лв. Nobivac Rabies /Intervet/, 10,00 лв .... и т.н и т.н!

Последна промяна от Bubetooo на Вто 28 сеп 2010 16:08, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 28 сеп 2010 16:03

Препоръчителна схема за ваксинация... :screwy

На този паспорт имаше ден, ваксина, кога трябва да е следващата (по спомен карам). Ще видя да снимам паспорта на Съни. Дано не се заблуждавам нещо, ама 99% съм сигурен в написаното от мен по-горе.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 28 сеп 2010 18:24

Това ми го каза човека, който продава кученцата при първия оглед, а той няма едно или две. Колега Барбуков стига прави мнения. Вече взето благодаря за съветите. Особенно на този, който ми писа че повръщали. Карах внимателно доста. Прибрахме се без проблеми.

Благодаря на всички за съветите. Обещава снимки скоро. Бащата е Източноевропейска овчарска(Дългокосместа немска овчарка, Старонемска овчарка, красавец е и то голям) и майката нормална Немска овчарка.

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”