Ludia написа:честно казано не съм виждал колата все още, само каката виждам от известно време![]()

Ludia написа:честно казано не съм виждал колата все още, само каката виждам от известно време![]()
ВАН написа:Абе, льольо, кой автовоз окраде ве.... Заради такива ЦИГАНИИИ глобиха едно приятелче 2 часа, след като си купи колата. Да ти изсъхнат ръчичките, ако си ги краднал за 10лв
Mihailov78 написа:Та въпроса е, вас колко пъти са ви идвали неканени гости отзад?
ilkov_md написа:L&R написа:какъв лайт контрол колега на бората
Благодаря за отговора на Sportakus.
А що се отнася до light control,мисълта ми е дали компютърът/ светлинните датчици или датчик/ще отчита грешка.Не ми е ясно и ще съм доволен на компетентен отговор.Изобщо има ли при моята Бора напр.датчик за време/да изключват забравените светлини след определено време или да се самоизключват или да предупреждават/?
L&R написа:borata има лайт контрол тип ключ за печка мечта и толкоз, никакви датчици, компютри...
Golfer_pz написа:Втория път пак на същия светофар, една мн хубавка кака набор 91 спря в мен като каза че изведнъж се паникьосала като ме виидяла мен на светофара...Направо излезна от колата и почна да ми се моли да не викам КАТ и направо ми даде адрес и телефон вечерта да отида у тях и да измислим нещо
![]()
Пораженията бяха сцепена задна проня и доста добре поиздрана....
И най- интересното е че сега това момиче ми е приятелка
tomo8889 написа:...
ЦЕНИ:
-предна броня пластмасова част -30лв (с рег.номер 130лв![]()
![]()
)
...
някакво цигане
[9:45:04 PM]алф says: носи уплътнение
[9:45:05 PM]алф says: от
[9:45:09 PM]алф says: стъкло
[9:45:10 PM]алф says: на камион
[9:45:11 PM]алф says: и го яде
[9:45:14 PM]алфsays: като локум
VW_JIKATA написа: Малките са от отлични родители с родословие, 4 мъжки и 5 женски.
IvailoOo написа:"Затъмни" я с каквото искаш...с почти всичко е възможно:спрей,блажна боя,маркер,плюнка...абе к'вото се сетиш.
никой ли незнае за тъпата линейка
нямам звук тука, и няма как да чуя. Я покажи у форума как вие, та да видя дали мога да схвана и да ти кажа!
ти-но-ни-но-ти-но-ни-но-ти-но-ни-но
enigma79 написа:...рано или късно педала на всичките ни омеква
mirkata 4020 написа:Лесно,има готови схемички които се връзват успоредно на единия говорител и след нея са лампите,Но не ми казвай,чеще го правиш,щот ще трябват негри които да клатят колата и гъст пушек на ганджа да излиза от прозорците,задължително лампите светят на рап музика,със Софи Маринова нема да стане много влачи и ще изгорят
JoJoooo написа:Бартер за Г3 АБФ 1.6ми
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта