Golf 3 угасна в задръстване
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Golf 3 угасна в задръстване
От 2 дена Голфа ми прави проблем (Голф 3 GTI 150 коня). Тази сутрин както си карах в задръстване при леко движение, голфа ми угасна и не можах да го запаля. След около 10 минутно стоене успях да го запаля, като през цялото време седях и натисках многократно педала на газта преди да го запаля. Преди ми бяха казвали, че по този начин, ако съм го задавил с лош бензин или друго ще успея да запаля и наистина успях. Колата няма газ и никога не е карана на газ. На какво може да се дължи това странно гаснене. 2ри ден подред ми го прави и не ми се струва, че го давя постоянно. Имам подозрения за бензина, който заредих от Шел, след него и разхода на бензина скочи многократно. Някакви идеи какво да гледам под капака 
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Re: Golf 3 угасна в задръстване
Бобина ,свещи ,горивна помпа 
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Аз имам идея да го погледне майстор под капака.
Така по описанието причините може да са много, ама наистина много.
Като тръгнеме от проблем по тоците - свещи, кабели, бобина, минеме през задръстени филтри, изцапан дросел, кофти бензин и какво ли още не.

Така по описанието причините може да са много, ама наистина много.
Като тръгнеме от проблем по тоците - свещи, кабели, бобина, минеме през задръстени филтри, изцапан дросел, кофти бензин и какво ли още не.

- svedbg
- Контакти:
ще изгоря наличния бензин и ако пак ми даде проблем с бензин от еко-то, ще го заведа на майстор. Основен преглед и смяна на всички консумативи направих през Май месец, а наскоро я водих на диагностика на борд компютъра и преглед на ходовата част и там всичко беше ок.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Погледни си дистрибуторната капачка. Най-лесно. Особено ако е на Bosch. Аз така смених старата и новата взе че се пълни с вода. Едно като пара седи около електродите. Колата никва я нама във влажното време.
Като мия двигатела после стартера прави по един оборот назад даже и спира. Палене няма.

Друг вариянт за такова внезапно гаснете са кабелите. Или нещо по веригата.
Кофтито бензин се усеща рано сутрин когато не си карал дълго ако има вода тя пада на дъното. И палене няма.

Като мия двигатела после стартера прави по един оборот назад даже и спира. Палене няма.

Друг вариянт за такова внезапно гаснете са кабелите. Или нещо по веригата.
Кофтито бензин се усеща рано сутрин когато не си карал дълго ако има вода тя пада на дъното. И палене няма.

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
датчик на хол...
- svedbg
- Контакти:
добре ще пиша като има решение и мина през майстор, ако на някой клубен майстор му се занимава с мистерията може да му докарам голфчето, че и без това си търся доверен човек да го прави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”