yoan4o написа:Колега, решетката има ли забележки?
Всъщност, видях че решетката има малко подбито на лайстната. Така ли е?
... написа:Коллега решетката няма забележки,това което ти се гледа пробито е мушичка,не е мита.
yoan4o написа:Подбитостта на решетката се вижда на снимките от гаража ти.
Оправяна ли е или не е същата.
Трябва ми наистина перфектна металната сива част.
Ако е ОК ще ти дам адрес на Еконт да ми я пратиш!
... написа:Решетката е същата.Незнам на кое викаш "подбито",но няма да споря щом ти се вижда че е "подбита" ня я купувай.
yoan4o написа:Е питам просто!
Така се вижда на едната снимка от гаража ти, кво се форсираш.
Доста пъти съм се разхождал до еконта, за некви "перфектни" боклуци, и взе да ми писва.
Не твърдя, че твоите са такива!
Ако с ръка на сърцето продължиш да твърдиш, че това не е подбито.......
В оригинала - Приложена негова снимка от собствения му гараж с подбитата решетка!
Виж си по-внимателно тая снимка в гаража.
Последно, има ли я тая подбитост или не!
... написа:Тази решетка е излязла от завод преди 15 год. ти каква искаш да е?Щом искаш перфектна даи 50 лв и си вземи нова.Всъщост мога да я поизправя да я китна и да я боядисъм в цвета на колата ти,ще ти направя и коментар на цената даже за 5 лв ще ти я дам,даже куриера ще е за моя сметка.![]()
![]()
В първият си отговор - решетката няма забележки,това което ти се гледа пробито е мушичка
В последния - Тази решетка е излязла от завод преди 15 год. ти каква искаш да е?Щом искаш перфектна даи 50 лв и си вземи нова
, демек кво като е малко подбита!
Оставям коментарите на вас, а когато въпросния колега, чиято форумна самоличност за сега няма да издавам, се извини, че се отнесе тооолкова дървено, ще помоля модераторите да я заключат. Ако не го направи, ще напиша кой е, за да знаете как и какво се продава.

Да не говориме, че трябва да ми благодари, че не го излагам публично!