Та, въпроса е колко от вас са ги удряли отзад?
Мен лично за втори път ми се случва. Първия път беше в далечната 2000 година. Бях с Ситроен бус и една лелка леко си смачка Сиерата. Щети по буса нямаше, само задната броня леко кривна.
Миналата Неделя се прибирам вечерта 20.00 - 20.30 с Голфа. На Лукойл Западен парк тъкмо си сменявам станцията на радиото и "БУМ!!!" радиото изскочи от шейната, главата напред и здраво в облегалката. Добре, че бях с колан иначе стъклото го удрях.

Бях оставил дистанция до предната кола поне метър, беше някакъв Жип, начи почти го допрях, но не се ударихме. За да ме премести толкова бая удар ще да е било. Викам си: "Ей ся накой ми помля задницата". Бях с жена ми и тя: "Кво стана?!". Слизам аз и гледам отзад Пасат от новите, някакъв младеж гледа стреснато как тече вода от радиатора му. Гледам мойта, нищо и няма. Викам му: "Абе човек, кво правиш?!" а той: "Ми не знам..". Трафика голям, гладам мойта нищо и няма, отварям багажника - зор се отваря. Викам си като гледам стреснатия младеж - няма смисъл да се занимавам с КАТ, да взема да му помогна. Бутнахме я на Лукойла, дадох му фенер и видяхме къде се е спукал радиатора - перката се набучила в него. Предложих му да го дръпна, но той се обади на приятел да му помогне...
На другия ден по светло огледах колата, нищо и няма, само багажника не се отваря отвън, отвътре като го дръпна става... Щети по Голфа няма (Корава машина е това Голфа

), по мен врата и главата седмица ме боляха. Нито съм му искал пари, нито съм викал КАТ на всеки се случва.. още повече по мойта кола нищо сериозно..
На мен не ми се е случвало да ударя някой отзад на светофар, принципно винаги гледам да оставя и дистанция, но никога не знае човек с тези хиляди светофари.
Та въпроса е, вас колко пъти са ви идвали неканени гости отзад?