Удряли ли са ви на светофар?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Удряли са ви на светофар?

Да
78
41%
Не
112
59%

Общо гласове: 190
Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Удряли са ли ви на светофар?

Мнениеот bobocamaro » Сря 29 сеп 2010 17:36

Отзад :beat_butt2 са ми улазали два пъти.Първия път с москвича ме тресна автобус, blue bird кремиковски зимата.Автобуса беше тоталка, втория път с клиото ми ме отресе отзад меган.Хубава мома го караше, не съм я пцувал.Мегана отпред е мек, да си знаете mhihi .Баш отзад не са ми улазали, но не е късно.. :063:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Сря 29 сеп 2010 17:43

Миналата зима :) .
Има едно кръстовище пред работа което беше замръзнало от спиране и тръгване на колите , ама стъкло mhihi . Иначе пътя преди кръстовището - чист . Аз си го зная , защото всеки ден карам от там и предварително намалявам , защото съм по път без предимство и се чака доста . Както си спирам и гледам в огледалото едно Ауди 80 се носи ама няма спиране .... само се хванах за волана и викам дано не ме изтика в кръстовището да ме блъсне и друг .
След удъра , ама вече много сърдит :) скачам и ... падам на леда . Опитвам се да се изправя държейки се за Пасата - той пък взе да се хлъзга встрани mhihi . Стана ми повече смешно , отколкото да ме е яд , пък и нищо нямаше по колите .

Друг случай , но не с мен :idea: .
Спрял съм на натоварено кръстовище с 4 ленти и бая коли . Аз съм в лента за направо . Пред мен таксиджия отворил джама на дясната врата , а в дясната лента (за завиване на дясно) друг таксиджия също отворил и си говорят . Следва сигнал зелено за тези които са за направо и ние тръгваме , обаче тръгва и таксито вдясно (на тях им е червено) и дрънчат тенекета , доста тъпо ама и доста смешно за страничен наблюдател mhihi .

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Сря 29 сеп 2010 18:15

Два пъти са ме удряли на светофар - първия път със стария пасат на кръстовището на Тодор Александров и Христо Ботев един Опел рекорд ме помести няколко метра, човека в опела се карал нещо на детето и .... леко одраскана задна броня, на опела нищо, с новия пасат преди няколко месеца, нещо Хасфалтираха моста на Шугър Фекчъри точно след светофара в посока К. Величков и спираме в колона отзад едно такси 2121 не успя и прас в мен, на него му падна номера по пасата никакви следи от удар.

Потребителски аватар
hristo_serafimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristo_serafimov » Сря 29 сеп 2010 18:40

Мен пък са ме удряли и отпред :)

Чакам на пешеходен светофар и на каката отпред и изгасва колата. Тя смело изключва от скорост и се опитва да пали, но не става, а улицата - наклонена (не в моя полза). Зад мен друга кола. Аз само натискам леко спирачката и я оставям да ме подпре отпред :) Добре, че наклона не беше много голям, че разни еърбаци можеха да наизскачат и да стане една...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 29 сеп 2010 18:40

да, един ме трясна с 100 км/ч преди 10 години.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 29 сеп 2010 18:42

за малко веднъж.... един се натресе в колоната отзад зад мен.... 3-4 коли на шиш, колата зад мен и тя се преместималко, но не ме достигна :Mr Green Fun

Потребителски аватар
nikgk_72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikgk_72 » Сря 29 сеп 2010 19:26

Вчера,на един от светофарите та околовръстното, но минах тънко. Пича зад мен го трясна здраво този зад него и го прати в мен. Но само ми одраска бронята. :banana Даже не слязох да погледна. Когато се прибрах в нъс видях. Добре че минах толкова тънко, щото бях с колата на бащами и щеше да е мрънкане.

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Сря 29 сеп 2010 19:48

Не на светофар, а на улицата. Чаках да излезне друг, за да паркирам. Поне 1 мин. чаках. И :shock Такова нещо не очаквах. Гледам в огледалото голяяямо BMW, сега да слизам ли, или не? Знам ли, може да не е на кеф човека и да стане кавга. Обаче като си помислих какво може да му е сторил на моя Голфи и със засилка скокнах. Питах го как не ме е видял посред бял ден и колко лампи да му пусна, че да види, че колата е спряла. Аварийните хубаво се виждат. Човека заговори на някакъв българси, но видях, че колата е Словенска. Вдигнах рамене, казах му да гледа повече и паркирах. Ами случва се...

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 29 сеп 2010 20:25

hooligans написа:Още съм девствен :lol
Гости отзад НЕ приемам :lol: :lol: :lol:

И аз така.... :012:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 29 сеп 2010 20:46

1 път леко на гробищата на светофара :кючек:
а темата лекинко стана 18+ съобразявайте се :link

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: Удряли са ли ви отзад?

Мнениеот vaso18 » Сря 29 сеп 2010 20:50

golfmk1 написа:Имам проблем с прочитането на заглавието :gruebel

и аз също

иначе по темата подобна случка една се опита да влезе при мене с едно рено кли(т)о(р)
но не беше на светофар

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 29 сеп 2010 20:57

Да на светфара преди моста на влюбените посока бул. България. Бях си изключил от скорост и си се движех бявно към светофара, който беше на червено и един с един Партнер искаше да ми влезне в багажника. Добре, че не бях на скорост та ме подмести и нямаше последствия за колата.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Удряли ли са ви на светофар?

Мнениеот Deo88 » Чет 30 сеп 2010 2:22

Докато карах курсовете , точно да спра на светофара и един ме удари :) След известно време инструктора ми каза , че същият е бил пиян и същата вечер бил обърнал колата ... :screwy :37:

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Чет 30 сеп 2010 5:58

Тая година два пъти. Първия път отзад един ван, човека се уплаши и почна да се извинява, нямаше нищо и си тръгнахме усмихнати. Втория път отпред. Спирам на светофар, пред мен една кифла говори по телефона, бърка в радиото и пуши едновременно. Естествено беше пуснала спирачката и колата тръгна назад. Видях я по-рано и свирих в продължение на 4-5 секунди. Разговора и беше важен и въобще не усети какво става. Заби се в мен, гледаше като гръмната, пак нямаше последствия. Пак на светофар чакам за завой, а една реши да мине до мен. Бях си в платното ама тая реши че има място и ми обърна огледалото. Никой не е застрахован ама хората не спазват елементарни правила като мигачи при завой или преустрояване в друга лента, имат късмет че съм досетлив какво искат да правят. Вчера в дъжда сутринта ходих до Богоров, минах по Околовръстното от Борово, срещнах поне 5-6 човека без пуснати фарове. Много хора си мислят че фаровете и мигачите са скъпи и като ги пуснат ще се набутат. И нещо друго, вчера на България нова S-класа мина в моята лента с мигач, чак се учудих.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 30 сеп 2010 8:27

На светофар не, но на кръстовище и аз съм удрял, и са ме удряли.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”