За конструктивни предложения към админи и модове
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Re: За конструктивни предложения към админи и модове
Кредор - а не работи с Google Chrome 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май имаше такъв момент, но мисля, че за сега ще е така.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Да се ограничи пускането на мнения едно след друго на един потребител.
В много теми със снимки има хора, който пускат по една снимка във всяко мнение и за 10 снимки пускат 10 нови мнения, което е дразнещо според мен.
В много теми със снимки има хора, който пускат по една снимка във всяко мнение и за 10 снимки пускат 10 нови мнения, което е дразнещо според мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
При положение, че има ограничение от 5 прикачени файла, това означава да качваме снимките по външни сайтове?
- hooligans
myrshavija написа:При положение, че има ограничение от 5 прикачени файла, това означава да качваме снимките по външни сайтове?
става въпрос за снимките който са от външни сайтове, много добре си ме разбрал
ето ти и пример

viewtopic.php?f=53&t=16137&start=990
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Максимален брой прикачени файлове към мнение - 5
Пускате 2 мнения с по 5 снимки, какво толкова ви пречи или искате да има по 20 снимки в едно мнение?
Пускате 2 мнения с по 5 снимки, какво толкова ви пречи или искате да има по 20 снимки в едно мнение?
- hooligans
vasstop написа:Максимален брой прикачени файлове към мнение - 5
или аз не обеснявам като хората или не четете...
както и да е
vasstop написа:...или искате да има по 20 снимки в едно мнение?
по-добре 20 мнения с по една снимка

Жоре що да е по-добре? 15 мнения с по 20 сминки...ефектът при по-слаб нет/пц не е положителен...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти не обясняваш. Искаш да се ограничи пускането на поредни мнения от един потребител. Според мен, е непрактично, защото няма да мога да публикувам повече от 5 снимки в темата си, докато някой не благоволи да пише след мен и съответно да мога да прикача още. Което не е това, което ти искаш да кажеш.
От друга страна - това е единственият недостатък, който виждам. Ако се въведе подобно ограничение, ако е възможно, то вече няма да се налага да се пише с малки червени буквички "използвайте бутона Едит".
От друга страна - това е единственият недостатък, който виждам. Ако се въведе подобно ограничение, ако е възможно, то вече няма да се налага да се пише с малки червени буквички "използвайте бутона Едит".
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Предлагам на модераторите да се смени цвета, защото е много близък до този на членовете и стават обърквания
Благодаря за вниманието!

Благодаря за вниманието!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Предлагам темата за най - красивите коли от марката viewtopic.php?f=53&t=190599&start=90 да бъде изчистена и заключена и да се постват снимки прегледани предварително(незнам как ще стане това)
Копирал съм линка точно на определената страница ,която ме отрепа и конкетно един пасат.Крайно време е дечицата да спрат да бъркат форума с "Бързи и Яростни"
Копирал съм линка точно на определената страница ,която ме отрепа и конкетно един пасат.Крайно време е дечицата да спрат да бъркат форума с "Бързи и Яростни"
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
предлагам както е разделено на подфоруми,да си има във всеки раздел купува и продава за съответния модел,примерно в Форума за голф да има купува/продава само части за голф.Така ще е много по-синтезирано и бързо... 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
GREEN_lADY написа:предлагам както е разделено на подфоруми,да си има във всеки раздел купува и продава за съответния модел,примерно в Форума за голф да има купува/продава само части за голф.Така ще е много по-синтезирано и бързо...
Това според мен няма как да стане.Пример хората с други(сменени) двигатели в кой раздел да пускат обявата,този за модела кола на който е насаден,или този за определения модел кола от който е двигателя,или търсенето(ако търсят дадена част).Друго,представи си колко трудно и хамалогично ще стане да намериш определена част,да търсиш в онзи форум,в другия форум,защото доста части се слагат на различните модели,а де факто те са едни и същи.Според мен тази идея е не е добра

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Организационно както е в момента е по-добре, защото реално повечето хора не влизат тук за да купуват и да продават. Не виждам за необходимо постоянно да виси в раздела за Голфове какви такива се продават и т.н.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:...Пример хората с други(сменени) двигатели в кой раздел да пускат обявата,този за модела кола на който е насаден,или този за определения модел кола от който е двигателя,или търсенето(ако търсят дадена част).Друго,представи си колко трудно и хамалогично ще стане да намериш определена част,да търсиш в онзи форум,в другия форум,защото доста части се слагат на различните модели,а де факто те са едни и същи.Според мен тази идея е не е добра
е сети се сам,ако двигателя ми е от голф,че ще търся части от голф