Историята на Едно венто .. ОКРАДЕН ...
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Историята на Едно венто
Тия джанти, требва да си седят в орг вид, за иглеждат по големи, иначе една 16-ка, би му седяла добре, а ако е с бордобве повече от добре

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Колегаааа,,казвай къде живеиШ да идеме Ти крадеме колицата ^ ^ !Просто уникат!
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
В Димитровград 

- djdarkness
- Автомобил: Corrado
- Двигател: 9a
шшш не ме издавай , какво ще карам после

- djdarkness
iv0_bs90 написа:колега извинявай за у*ирането на темата ти, но с тези джанти направо му е*а майката на хубавата стойка. Старите джанти стояха 200 пъти по-добре от тези. пак ти се извинявам... лично мнение, току що разглеждам цялата тема, всичко се развиваше много добре и като видях тези джанти не се сдържах да не изкажа лошото си мнение
Не се притеснявай да си изкажеш мнението ,,, макар и не по правилния начин ...
и старите и новите не ме устройват напълно , така че всичко си беше въпрос на промяна
Изпадна ми оферта и се възползвах ... Някой ги харесват .. други не ... на мен сега ми е интересно защото е различно ...

- Dj_Tiesto
- Автомобил:
- Двигател:
djdarkness написа:iv0_bs90 написа:колега извинявай за у*ирането на темата ти, но с тези джанти направо му е*а майката на хубавата стойка. Старите джанти стояха 200 пъти по-добре от тези. пак ти се извинявам... лично мнение, току що разглеждам цялата тема, всичко се развиваше много добре и като видях тези джанти не се сдържах да не изкажа лошото си мнение
и старите и новите не ме устройват напълно , така че всичко си беше въпрос на промяна
Изпадна ми оферта и се възползвах ... Някой ги харесват .. други не ... на мен сега ми е интересно защото е различно ...![]()
![]()
Но тези джанти за разлика от предишните са 8 пъти по-здрави.

- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
djdarkness написа:iv0_bs90 написа:колега извинявай за у*ирането на темата ти, но с тези джанти направо му е*а майката на хубавата стойка. Старите джанти стояха 200 пъти по-добре от тези. пак ти се извинявам... лично мнение, току що разглеждам цялата тема, всичко се развиваше много добре и като видях тези джанти не се сдържах да не изкажа лошото си мнение
Изпадна ми оферта и се възползвах ... Някой ги харесват .. други не ... на мен сега ми е интересно защото е различно ...![]()
![]()
Ок, радвам се че си ги сложил само за промяна, и аз съм човек който обича разнообразието, щом са замалко се радвам че мислиш да продължаваш с занимавката по колата

- djdarkness
Този човек от който ги взех също така ми предлагаше и 17ски .. вика след време да му доплатя и пак да ги разменим .. черни с полиран борд 9J ама бяха с гуми 235/45 и все пак влезнаха без да опрат ..... но окачването ми е меко и 1 човек да седне и съм дотам с калника ...
И окачване съм приготвил лилави амортисиори . всичко е в замисъл .

И окачване съм приготвил лилави амортисиори . всичко е в замисъл .

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Хубава кола а не и се отваря прозореца
Че и вратите май също 

- djdarkness
ХАха ,, хвана ме ,...... Мислеш да отварям люка и да си вадя главата ... :d :d
Радвам се , че поне си ме разбрал ( да не се обидиш нещо )

Тоз левия прозорец ме измъчи вече .... всичко му е здраво .. само макарата , на която се навива жилото е счупена ... а едва ли ще купувам цял комплект заради това .. и още си търся само нея да сменя

Радвам се , че поне си ме разбрал ( да не се обидиш нещо )

Тоз левия прозорец ме измъчи вече .... всичко му е здраво .. само макарата , на която се навива жилото е счупена ... а едва ли ще купувам цял комплект заради това .. и още си търся само нея да сменя

- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
djdarkness написа:ХАха ,, хвана ме ,...... Мислеш да отварям люка и да си вадя главата ... :d :d
Радвам се , че поне си ме разбрал ( да не се обидиш нещо )![]()
Тоз левия прозорец ме измъчи вече .... всичко му е здраво .. само макарата , на която се навива жилото е счупена ... а едва ли ще купувам цял комплект заради това .. и още си търся само нея да сменя![]()
![]()
И на мойто Венто точно този джам ме измъчи,нещо щрака вътре и иска смяна но иначе с навиване и дърпане/натискане става работата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Piro_vw написа:djdarkness написа:ХАха ,, хвана ме ,...... Мислеш да отварям люка и да си вадя главата ... :d :d
Радвам се , че поне си ме разбрал ( да не се обидиш нещо )![]()
Тоз левия прозорец ме измъчи вече .... всичко му е здраво .. само макарата , на която се навива жилото е счупена ... а едва ли ще купувам цял комплект заради това .. и още си търся само нея да сменя![]()
![]()
И на мойто Венто точно този джам ме измъчи,нещо щрака вътре и иска смяна но иначе с навиване и дърпане/натискане става работата
Имах същия проблем с 323ф БГ пак така щракаше и неискаше да се вдига, натисках копчето да се заключи и дърпах докато се затвори ... голяма мъка беше

- djdarkness
до сега 3 пъти съм сменял моторче само .. сега то е здраво пък другото се прецака ... много зле тази работа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
djdarkness написа:до сега 3 пъти съм сменял моторче само .. сега то е здраво пък другото се прецака ... много зле тази работа
Еее ти сменяш моторчета, аз смених цялата кола ...

- djdarkness
Passko_1.8mi написа:djdarkness написа:до сега 3 пъти съм сменял моторче само .. сега то е здраво пък другото се прецака ... много зле тази работа
Еее ти сменяш моторчета, аз смених цялата кола ...
Опасен

И аз искам но до тук са ми възможностите засега