Удряли ли са ви на светофар?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Удряли са ви на светофар?

Да
78
41%
Не
112
59%

Общо гласове: 190
Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Re: Удряли ли са ви на светофар?

Мнениеот Golfer_pz » Чет 30 сеп 2010 8:27

На един и същ светофар - два пъти за 1 месец! :dummy:
Първият път, спирам си аз първа кола на червени и гледа остават около 7-8 секунди до зелено... За мен гледам един са засилил с 30кмюч и нема намерение да спира- да ама не, направо в мен си спря като помислил че ще тръгна на още 3 секунди червен светофар. Резултата беше- аз направо скачам от колата леко побеснял, ония оръфляк почва да са заканва и да ме псува че не съм тръгнал и накрая точно пред кола на КАТ така лекичко се спобихме...
Втория път пак на същия светофар, една мн хубавка кака набор 91 спря в мен като каза че изведнъж се паникьосала като ме виидяла мен на светофара... :screwy Направо излезна от колата и почна да ми се моли да не викам КАТ и направо ми даде адрес и телефон вечерта да отида у тях и да измислим нещо :shock :beat_butt2 Пораженията бяха сцепена задна проня и доста добре поиздрана....
И най- интересното е че сега това момиче ми е приятелка :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Удряли са ли ви на светофар?

Мнениеот Ljubon » Чет 30 сеп 2010 8:40

Layer написа:да, един ме трясна с 100 км/ч преди 10 години.

Не си споменал за резултата. Интересно е да се разбере или историята мълчи по тоя въпрос? :talk:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Чет 30 сеп 2010 10:16

Да.
Общо 4 пъти са ме удряли на кръстовища и светофари.
Резултати от проведените сблъсъци:

Пасат Б3 - 0 : Ауди А6 C5 - счупена броня, счупен халоген

Пасат Б3 - 0 : Мерцедес w211 - 0

Пасат Б3 - счупени стопове, козметично покривен багажник : Микробус Ивеко Дейли, дълга база - счупени фар, мигач, броня и маска

Пасат Б3 - 0 : Опел Корса - жената отнесе много викане

Аз също съм удрял. Бях засечен по начин, по който нямаше как да се избегне удар. Стиснах волана, скочих на спирачките и резултата беше...

Пасат Б3 - драскотина на капака и на маската : Опел Астра седан - вече хечбек

По отношение на двусмислието в темата - неприкосновен съм... mhihi

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Чет 30 сеп 2010 14:15

Засега не са ме удряли , дано и никога да не стане.Най ме е страх от опасните мадами в още по-опасни фор бай фор-ове.Половината от времето са на тела , а другата половина пред огледалото с червилцето в ръчичка mhihi.Относно преносния смисъл - давам само отпред :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Чет 30 сеп 2010 19:20

Ами мен не са ме удряли на светофар.. ама аз съм удрял камион на светофар,и по точно заврях се под един със сивата тройка.Само малко капака беше смачкан ама нищо фатално,а онзи дори не ме yсети :lol:

Иначе са ме удряли на знак стоп :banghead:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 30 сеп 2010 19:28

не са ме удряли, но аз съм удрял.. и на стоп и на светофар. на стопа стана с подхлъзване на педала на спирачката. на светофара оня ямболски кретен спря на зелено със светеща секция за наляво, на всичкото отгоре беше и с теглич..
извода ми след първата случка:
не всички маратонки Адидас да подходящи за каране, когато съм щрапал в дъжда с тях
извода който си направих след втората случка:
1. бос в града не карам над 80 или оставям значителна дистанция.
2. засилвам се да хващам светофар, само когато пред мен няма кошник с чужда регистрация
3. теглича е гадно нещо

Потребителски аватар
Flanker
Автомобил: Megane ІІ
Двигател: F4R 2006

Мнениеот Flanker » Пет 01 окт 2010 0:00

Не, на светофар не са ме удряли.
Удариха ме на стоп. Странично.
Излизам от една тясна уличка, за да се включа надясно в път с предимство. Гледам - отляво иде опелче корса, с едно маце вътре, и завива в уличката, от която излизам. Маце, маце, колко да е маце... mhihi ...аз зяпвам пак наляво, да видя иде ли друг след нея. В момента, в който я изтървам от поглед, усещам как колата се разтресе леко. Рекох си "Е може ли такова нещо бе маа му да траляля". Как се изнесе да вземе завоя муцито, че така да ме изплющи, странично едно такова...
Поглеждам назад и виждам корсата зад мен, уж спря, но след секунда отпраши навътре по уличката. Уплаши ли се, не я знам. Слизам, гледам за поражения - няма такива. Нацелила отстрани пластмасата на задната броня зад лявата ми гума и оставила малко боя по пластмасата. Нищо друго.
След няколко дни минах по тази същата уличка и видях корсата до един блок. Предницата беше разфъндъчена от лявата страна: фар, калник, капак, броня...кофти портрет.
Няма да подкрепям легенди за "здравите голфове"... Било е от ъгъла и точката на удара, чист късмет е било, че виновника понесе всички щети, а аз останах с едно петно от боя на бронята.

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Пет 01 окт 2010 6:56

На кръгово,една дачия пикап от тея с ролбарите,аз се разминах с спукан стоп на дачията ролбара беше влязъл до двигателя :shock

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 01 окт 2010 8:54

Мен засега не,но имам комшия моторист-остана без крак човека от такива глупаци.
Винаги съм се чудил на хората и оправданието им-не те видях.Какво значи не те видях,караш оръжие с което застрашаваш другите бе идиот/ка.

Неска пак сутринта една я изпреварвах с един Мини Купър и ме съсече точно преди да я изпреваря се престрои пред мен без мигач,е така от раз.Естественно ми каза-не те видях :shock е тва не мога да го разбера все още.Се едно да застреляш някой и да кажеш-не исках извиневай :shock

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 01 окт 2010 9:19

Случая с колегата горе сигурно няма нищо общо , но рядко мотористите въобще се съобразяват с каквито и да е правила : ограничения на скоростта , спазване на ленти , сигнали от светофари . Веднъж един така падна , провирайки се между колите в колоната пред светофар , и то тъкмо колоната тръгва на зелено :horror: , две-три коли пред мен . Ама и отнесе шамари май .

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 01 окт 2010 12:07

Не :D Но веднъж ченгетата ме заковаха за превишена като бързах да хвана зеленото :Mr Green Fun Не ги видях, тъй като бяха с цивилна ладичка :arrow:

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Пет 01 окт 2010 12:11

аз съм удрял :mrgreen: С голф 4-ката ударих една Голф 2-ка и й огънах задната броня( а беше лек удара, с 10-15 км/час), на моята кола нищо й нямаше.

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пет 01 окт 2010 12:36

Миналата година седя на 4-ти киометър и чакам да мина, но изведнъж усетих удар отзад. Слизам, гледам възрастна жена с форд фиеста, слиза и вика "Е що не мина, имаше време. Ти си виновен". Останах изумен от думите, които ми каза. Толкова ме изнерви, че нищо не и казах. Влезнах си в колата и продължих. Мнооого ме изнерват жените... писна ми от тях!!!

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 01 окт 2010 13:15

Alexandar_yordanov написа:.... Мнооого ме изнерват жените... писна ми от тях!!!

Спокойно , всички сме така , ама-а-а нИ можИ без тях mhihi ....

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 01 окт 2010 13:19

Alexandar_yordanov написа:...Мнооого ме изнерват жените... писна ми от тях!!!

Ти май си женомразец, а? mhihi
И мем ме удари една баба с джип преди 3 дни, на спокойно кръстовище на 2 тихи улици в Лозенец. Аз бях дясностоящ, но тя се заби с 30 в колата ми. Аман от баби с джипове. :beat_butt2 :bishop
Добре, че е batetony, за да ни снабдява с тенекии от време на време! :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”