Училища събират пари от ученици
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Училища събират пари от ученици
Както каза колега по-горе това си е от доста време! Дажи в мое време преди 5 години имаше по-заможни родители едно от нашите приятелчета с които учехме заедно и неговите родители имаха прави и направиха дарение на нашата стая сложиха ПВЦ дограма! Е незнам как стана това, но на това момче винаги когато го изпитваха винаги имаше хубави оценки, защото му се обаждаха вкъщи да му кажат че еди кой си ден ще го изпитат да си научи
Та те тва е Българската работа! Да направят училищата частни та да се знае, че родителите и без това си дават парите! Да даваме по 100 лева на година и спокойно да учат децата! А относно до така наречената ПОЛИЦИЯ, та те са по зле и от Училищата, шот се молят на Бензиностанциите за бензин, че да не закъсат. Ходат по майстори да им замазват келиите, и после стават роби полицайте на дадената фирма, (охраняват я безплатно 1 месец - примерно) ей такива работи ма кво да се прай така е цялата система в БГ, всеки е вързан за някаде, за това не сме се разпаднали още! Въпреки и да не е правилно, аз съм съгласен и на това да помагам на дадена институция за да може детето да учи!

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Че държавата има деца, а неможе да ги храни. Циганска работа.
Темата ми е доста болезнена.Сега имам пъвокласник и при тях е така.И то в едно от най-добрите училища в Перник-гимназията Св.Иван Рилски.
Ненормалните ни управници не им дреме за децата.В детската градина на малкия му даваха ЕДНА БИСКВИТА НАМАЗАНА С МАРМАЛАД!!

Как си го обясняват ,че едно добре гледано момче ще закуси с една бисквитка???
Нямам думи.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
и на мен ми събират пари за детето в детската
тема да съм пускал?!?!
аре една стига
аман ААЩ
с писане няма да стане