тракане на феродо предна гума
тракане на феродо предна гума
здравейте открих че железцето което дърйи феродото на предните колела трака зверски мноого и се чуда какво да права .Продават ли някъде ново желязце или как да го закрепиме това .Колата е голф 3 96 год мерси
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тракане на феродо предна гума
Има едни пружинени пластинки, които прикрепват накладките. Да не е изпаднала някоя?
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Може би не съм разбрал за какво пишеш, предполагам, че майстора който ти е сменял накладките е "спестил" едни ламаринки и затова ти трака виж на някой друг голф за какви ламаринки става дума. Не знам дали се продават отделно. Последния път като си купих накладки вътре имаше и такива ламаринки, но май не винаги ги има в кутията с новите накладки.
Май ме изпревариха
Май ме изпревариха

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на мен така от една дупка, започна да ми хлопа феродото, отидох на сервиз свалиха ми дясната гума и затегнаха феродото и там някакви други джаджи затягаха и се оправиха нещата! Ако неможеш само потърси помощ, но мисля че няма какво да се сменя там! Ако греша нека бъда поправен!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно е, тия ламаринки ги няма във всички нови комплекти. Затова трябва да се гледа при покупката, щото отделно не се продават.
- VENTOCL
- Автомобил:
- Двигател:
само ламринки ли имаш на накладките или и прожина ламаринките се продават 2.50лв.Аз ги сменях.Тропа само вътрешната накладка.Потърси ги ще намериш 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”