3 баса на кора....
3 баса на кора....
Здравейте, имам една такава идея подариха ми 3 баса естесвено на благоевград аз съм малко националист та затова което питам два 12" и един 10" дайте ми идея как да ги сложа в колата като имате на ум че сега нямама багажник имам 2 бутилки какви пищялки и филтри да сложа ЦД-то е ДЕЙ ВИ СИ.. моля пишете и даите идеи ако можете дайте някакви схеми благодаря.... може да ми пишете и меили на: crouby@data.bg
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 3 баса на кора....
Първо привет колега
! Мисля че кората няма да издържи все пак са басови и са големи а и също трябва да има усилвател.А и не си казал каква марка са и какви са 

ами басите са 2 х 12" и 1 10" Булгаристан - Благоевград а усилватела е 4 канала х 160вата на канал
марката не помня някаква дъщерна фирма на БОШМАН и с един френд малко го ЪПДЕЙТНАХМЕ та да издеяни....
марката не помня някаква дъщерна фирма на БОШМАН и с един френд малко го ЪПДЕЙТНАХМЕ та да издеяни....
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Както каза колегата, оригиналната кора няма да издържи. Аз ще добавя още 2 неща: първо са "мъртво родени" и второ ако ги сложиш в колата ще ги досъсипеш.
За пробвата си струва да ги сложиш и да ги нагъзиш с някое хубаво ампче, докато се разпаднат на съставни части, после да си вземеш един истински говорител ...
Иначе благоевградските вързани към амп от дъщерна фирма на бошман
Това трябва да се "чуе"
Иначе благоевградските вързани към амп от дъщерна фирма на бошман

Може да си направиш една кора от ПДЧ и на нея да сложиш двете 12-ки с две високочестотни говорителчета
12-ките са сигурно 80 или 100 вата - един приятел имаше такава 80 ватова 12-ка на 4 ома и в една доста добра кутия си свиреше доста силно, но за хубав бас не става
Варианти има много, а усилвателя може да е 4х160, но това му е максималната мощност, а не истинската
12-ките са сигурно 80 или 100 вата - един приятел имаше такава 80 ватова 12-ка на 4 ома и в една доста добра кутия си свиреше доста силно, но за хубав бас не става
Варианти има много, а усилвателя може да е 4х160, но това му е максималната мощност, а не истинската
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”