GOLF II KR разход
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF II KR разход
абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
Оригинално има резонатор на двуцевката и още един по малък след него,и чак тогава са двете гърнета.

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
ivkata написа:golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
Оригинално има резонатор на двуцевката и още един по малък след него,и чак тогава са двете гърнета.
Нищо вярно до тук,ако имаш такива гърнета,значи КР-а ти не е точно КР.Свалил съм гърнета със щампа 1991 година заводски,защото КР-а ми за разлика от много тунингмрежещи модели е чист заводски екземпляр и мога да го докажа,и той няма катализатор
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
rufkata написа:ivkata написа:golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
Нищо вярно до тук,ако имаш такива гърнета,значи КР-а ти не е точно КР
За едно си прав аз нямам KR,но дотам

- rufkata
ivkata написа:rufkata написа:ivkata написа:golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
За едно си прав аз нямам KR,но дотам.Виж в техническите документаций за голф са дадени двата резонатора,а ако пак не ти се вярва имам познат с KR с оригиналните грънци и ще ги снимам ако трябва!
Абе смешен КР-а няма катализатор вярвай ми КР-а на приятеля ти не е точно КР.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
rufkata написа:Абе смешен КР-а няма катализатор вярвай ми КР-а на приятеля ти не е точно КР.
Ако обичаш спазвай малко благоприличие,и недей да фамилиарничиш толко!

Не знам аз колко съм смешен но ти определено успяваш да станеш такъв....
ivkata написа:Оригинално има резонатор на двуцевката и още един по малък след него,и чак тогава са двете гърнета.
До колкото още разбирам от коли има разлика между резонатор и катализатор,чети внимателно, и не бързай с епитетите!
- rufkata
ivkata написа:rufkata написа:ivkata написа:golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
За едно си прав аз нямам KR,но дотам.Виж в техническите документаций за голф са дадени двата резонатора,а ако пак не ти се вярва имам познат с KR с оригиналните грънци и ще ги снимам ако трябва!
Абе мен не ми ги опъвай такива(резонаторни)ти си знаеш.Или караш КР и знаеш колко има катализатор или си мълчиш ГЛУПАКО
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
бе той колегата rufkata всичко знае,него човек не може да го обори 

- rufkata
PuShE_ написа:бе той колегата rufkata всичко знае,него човек не може да го обори
Абе хора аз карам такава кола за разлика от вас,ТАКА ЧЕ СЕ ПОСПРЕТЕ ДА СПОРИТЕ,НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО СТАВАТЕ СМЕШНИ
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
а кое те кара да мислиш че нямам или не съм карал и аз КР,имаш ли си на представа какво е резонатор и какво катализатор и каква е разликата между тях и че повечето от колегите който писаха по-нагоре и те карат КР,поне чети какво са написали колегите преди да пишеш глупости ГЛУПАКО

rufkata написа:ivkata написа:golf_mania_jambol написа:абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
Нищо вярно до тук,ако имаш такива гърнета,значи КР-а ти не е точно КР.Свалил съм гърнета със щампа 1991 година заводски,защото КР-а ми за разлика от много тунингмрежещи модели е чист заводски екземпляр и мога да го докажа,и той няма катализатор
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
такаааа това е на колега от форума снимка (продава на части пасат 16в)
download/file.php?id=86984&mode=view
ето това имам и аз мисля е същото
download/file.php?id=86984&mode=view
ето това имам и аз мисля е същото
- rufkata

Последна промяна от rufkata на Чет 28 мар 2013 13:26, променено общо 1 път.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
rufkata написа:УВАЖАЕМИ ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ,КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ В ТОЗИ СЛУЧАЙ,ЗА ДА НЕ БЪДА ИЗГОНЕН.и всичко това при положение,че съм прав,и хора непросветени(неграмотни)се правят на "СУПЕР РАЗБИРАЩИ".
Дайте ми съвет моля
представих снимка на гърнето какво още има което си прав като до сега казва че нее възможно?
- rufkata
ти си махнал на кр-а катализатора... може л;и да разясниш малко.че аз имам много гърнета отдолу но мисля че катализатор нямам...
Абе брат ти знаеш ли ,че сме говорили по тела да купуваш моя КР
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
много помниш.. преди 2 години ма не го даде за 4000 и дето имаше газ не доидох да го гледам да
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”