Джета въпрос
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Джета въпрос
не колега,не си разбрал,принципно ГИ-то се управлява от компютъра,който управлява горивната система,при тези двигатели обаче електрическа система няма,всичко е механика и просто няма кой да управлява ГИ-то 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
До тук добре. Страшно ви благодаря за ценната информация. Страшни фенове сте !!!
Скоро очаквайте матр'ял
Следващата седмица ще пътувам до Монтана да видим за какво иде реч. Въпреки, че единственото което ще ме спре да я купя е...Някой да ме е изпреварил

Скоро очаквайте матр'ял
Следващата седмица ще пътувам до Монтана да видим за какво иде реч. Въпреки, че единственото което ще ме спре да я купя е...Някой да ме е изпреварил

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
vucata написа:Според мен и двете позиции и на двама ви са достоверни, но ще разбера разликата чак когато взема автомобила, така че не искам да спорите за неща, които зависят от факти на различни автомобили карани от различни хора
Слушай хора които карат такива коли,на газ може да ти пали и на минус 15 градуса(не искам да се оспорва защото имам поне 100 човека свидетели)а на бензин ако се скапе значи е помпа а не дюзи.
- PuShE_
- Контакти:
vucata написа:Което значи, че всяка ходина трябва да сменям бензинови помпи и др....![]()
В крайна сметка така или иначе зимата ще се кара само на бензин, ще видя какъв разход ще даде пък ще видим алтернативен варянт за хубаво газово
нищо не сменяш,просто не можеш да сложиш ГИ,сложи си една хубава газова уредба и при правилни настройки ще се учудиш от разход и вървеж,а за колата на колегата от клипа само ще кажа че от КР до КР разлика голяма

- vucata
- Контакти:
Дори така да е, проблема не е в паленето. Каквото и да стане с колата ще се прави с грижа, било то бенз. помпа или дюзи или каквото и да е било. Зимата обаче съм решил да я карам само и единствено на бензин. Просто такъв навик имам.
Напролет ще се разбере на газ какво ще е положението 
- rufkata
PuShE_ написа:vucata написа:Което значи, че всяка ходина трябва да сменям бензинови помпи и др....![]()
В крайна сметка така или иначе зимата ще се кара само на бензин, ще видя какъв разход ще даде пък ще видим алтернативен варянт за хубаво газово
нищо не сменяш,просто не можеш да сложиш ГИ,сложи си една хубава газова уредба и при правилни настройки ще се учудиш от разход и вървеж,а за колата на колегата от клипа само ще кажа че от КР до КР разлика голяма
Изпарителя ми е до 130 киловата(забележете не коня а киловата)наистина съм го свил яко и сега не върви и не харчи,но и вървежа му е доста слаб
- PuShE_
- Контакти:
исках да кажа колега че от кола до кола разлика голяма,може да е правен силов тунинг на двг-то,може да е със различни числа на скоростната кутия,може дифа да е различен,а това всичкото играе голяма роля при вървежа на колата 
- rufkata
vucata написа:Дори така да е, проблема не е в паленето. Каквото и да стане с колата ще се прави с грижа, било то бенз. помпа или дюзи или каквото и да е било. Зимата обаче съм решил да я карам само и единствено на бензин. Просто такъв навик имам.Напролет ще се разбере на газ какво ще е положението
За доста голям разход говориш на бензин,не съм сигурен запознат ли си точно.Гони разход на BMW шестак

- rufkata
PuShE_ написа:исках да кажа колега че от кола до кола разлика голяма,може да е правен силов тунинг на двг-то,може да е със различни числа на скоростната кутия,може дифа да е различен,а това всичкото играе голяма роля при вървежа на колата
Да вярно не прецених,че тука всяка нова машина е поне минала през "лоринзер" или някоя друга тунинг фирма ИЗВИНЯВАЙ

- PuShE_
- Контакти:
rufkata написа:vucata написа:Дори така да е, проблема не е в паленето. Каквото и да стане с колата ще се прави с грижа, било то бенз. помпа или дюзи или каквото и да е било. Зимата обаче съм решил да я карам само и единствено на бензин. Просто такъв навик имам.Напролет ще се разбере на газ какво ще е положението
За доста голям разход говориш на бензин,не съм сигурен запознат ли си точно.Гони разход на BMW шестак
по спомен КР градско трябва да харчи между 9 и 13-14,от там нагоре или силов тунинг или някой е скапал инжекцията
- rufkata
PuShE_ написа:rufkata написа:vucata написа:Дори така да е, проблема не е в паленето. Каквото и да стане с колата ще се прави с грижа, било то бенз. помпа или дюзи или каквото и да е било. Зимата обаче съм решил да я карам само и единствено на бензин. Просто такъв навик имам.Напролет ще се разбере на газ какво ще е положението
по спомен КР градско трябва да харчи между 9 и 13-14,от там нагоре или силов тунинг или някой е скапал инжекцията
Както казах колкото BMW шестак но върви доста повече
- PuShE_
- Контакти:
rufkata написа:Както казах колкото BMW шестак но върви доста повече
значи КР ти не е сток,което допълва поста ми малко по-нагоре,ако си правиш реклама на голфа ок,но по този начин подвеждаш колегата
rufkata написа:PuShE_ написа:исках да кажа колега че от кола до кола разлика голяма,може да е правен силов тунинг на двг-то,може да е със различни числа на скоростната кутия,може дифа да е различен,а това всичкото играе голяма роля при вървежа на колата
Да вярно не прецених,че тука всяка нова машина е поне минала през "лоринзер" или някоя друга тунинг фирма ИЗВИНЯВАЙ
- vucata
- Контакти:
Карах форд ескорт 1.8 16v 135 коня май беше. Да, градско под 12 нямаше 
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rufkata написа:PuShE_ написа:исках да кажа колега че от кола до кола разлика голяма,може да е правен силов тунинг на двг-то,може да е със различни числа на скоростната кутия,може дифа да е различен,а това всичкото играе голяма роля при вървежа на колата
Извинявай колега разбирач на КР и ама ти тоя твой голф у всяка тема ли ще го показваш колко "много" върви на газ и на бензин?!
- rufkata
Ами той си върви добре и на газ и на бензин,а на газ разхода е перфектен,на бензин зависи от карането
Поздрави
Поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”