Фокуси!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фокуси!
Колеги, да питам аз някой занимавали се с трикове с карти? Гледам из нета една камара трикове, снимани от любители и немога да им хвана спатиите. Дали някой ще може да разгадае кое как става. Ако има такива колеги да пишат и да пускам клипчетата, които ме интересуват.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фокуси!
дабъл ю ти еф...
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Не се занимавам с такива неща, ама са ми доста интересни. Пусни клипчетата да ги обсъждаме...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е първото
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да правя фокуси със 100 000 евро. Ако някой има тази сума мога да демонстрирам 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
миналата седмица при мене у работата идва един дето продава такива работи. И ги даваше тънко като имаше номера от 5 до 100лв. всичките с карти. Виждал съм го същия в Сл.Бряг. Та като ми показваше за кво иде реч - едно тесте има няколко трика. Като всяко тесте карти си върви с описание как се правят. Ама аз поне съм терсене човек и правя фокуси само с бира и водка, не се трогнах и го отпратих. Ако се появи пак ще ти звънна, ама за целта ми прати телефона си на л.с. или на скупето 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Аз мога да правя фокуси със 100 000 евро. Ако някой има тази сума мога да демонстрирам
Викаш караш ги да изчезнат, в рамките на 24 часа

п.п Относно темата, колега гледах един фокус който също е елементарен...
Взимаш чаша за вода, самоче не трябва да е прозрачна, а порцеланова... слагаш на дъното една гъбичка, изрязваш я спорет дъното на чашата.. боядисфаш я според цвета на чашата... събираш малко публика. Взимаш малко вода сипваш в нея, и после накланяш чашата и няма нищо... Поне според мен е добър фокус

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Това със смяната на цвета на картата мисля, че е по следния начин. Едната карта със син цвят е залепена за червената отзад, тоест само се прегъва по средата. Същото мисля че е и отпред. Останалото е ловкост на ръцете.
-
- Автомобил: Ford focus mk2
- Двигател: 1600 hdi 2006
Картите са най-обикновено тесте + 1 синя... Няма нищо залепено, просто обръща много внимателно "вашата" карта, заедно със синята и те изглеждат като една (забележете колко внимателно я обръща... не е от най-добрите фокусници)... другото е опит, тренировки и естествено знание(на размесвания - shuffles).
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
доста от триковете карти се правят с tapered cards - триковете за познаване на определена карта.
- ace_ventura
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Аз мога да правя фокуси със 100 000 евро. Ако някой има тази сума мога да демонстрирам
и аз го мога тоя фокус

Върни се в “ОФФ-Топик - други”