помощ смяна на двигател на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: помощ смяна на двигател на голф 3

Мнениеот mania » Съб 25 сеп 2010 16:40

likesake написа:2000 кубика 8 клапана не ти трябва - няма кой знае какво предимство с 1.8 90 коня
най добре си вземи мотор 2000 16 клапана и една скоростна кутия с по-къси скорости например от голф 2 с 1800 16 клапановите модели
за около 1000 лева може да си набавиш всички части за смяната - около 700 вървят оборудваните мотори със всичко необходимо да запали в друга кола и около 200-250 са скорости
хубаво е да си вземеш и ауспухова система от голф гти

Къде ги измисли тия цени?? За моето 8 клапаново ГТИ, дето нямало кой знае кви перимства скоростите ми бяха 450 и то от човек на майстора ми, защото не исках да ги търся сам. За 200 лв има скорости, ама най-вече кожух от тях :mrgreen:

likesake
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот likesake » Нед 26 сеп 2010 13:07

Какво стана колега има ли развитие по твоя проект?

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Съб 02 окт 2010 16:04

mania написа:
likesake написа:2000 кубика 8 клапана не ти трябва - няма кой знае какво предимство с 1.8 90 коня
най добре си вземи мотор 2000 16 клапана и една скоростна кутия с по-къси скорости например от голф 2 с 1800 16 клапановите модели
за около 1000 лева може да си набавиш всички части за смяната - около 700 вървят оборудваните мотори със всичко необходимо да запали в друга кола и около 200-250 са скорости

Къде ги измисли тия цени?? За моето 8 клапаново ГТИ, дето нямало кой знае кви перимства скоростите ми бяха 450 и то от човек на майстора ми, защото не исках да ги търся сам. За 200 лв има скорости, ама най-вече кожух от тях :mrgreen:

повече не пазарувай от хора на майстора ти.... яко са те преебали брат.. скорости има и за по 100 лева и са идеални повярвай ми:)

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 02 окт 2010 17:59

gti--- написа:
mania написа:

повече не пазарувай от хора на майстора ти.... яко са те преебали брат.. скорости има и за по 100 лева и са идеални повярвай ми:)

Моля ви се и майстора храни челяд :063: Доскоро се предлагаше скоростна кутия от моя мотор за цена от 200-250 и напълно ревизирана.Като копувах двигателя нямах средствата да купя и скоростната кутия.Изводите колега за тез пари от 450лв само за скоростна кутия,нещо не вървят,или казано по накратко,яко са те :seeex (изклатели)изотзадзе mhihi
Интересно ми е какво е решил колегата,може би с тези цени по горе са го отказали от интервенцията.Продължавам да следя темата с интерес :beer

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 02 окт 2010 18:25

1. Колегата който е пуснал темата е драснал 2-3 неграмотно написани мнения и повече е забравил за темата/форума
2. Никога не си пазарувайте части от "човек" на "вашия" майстор, защото ако не броим клубните майстори чиято репутация се крепи на това какво пишем тук, всички отснали са МОШЕННИЦИ! От човек на моя майстор си купих ключалка за петата врата за 100лв, като цялата 5та врата в доста скъпа морга струва 150лв... Читави скорости за Г4 вървят по 250-300лв при разни уж надеждни хора. По-старите са и по-евтинки такаче..

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Съб 02 окт 2010 19:53

kurnaskn написа:здрасти колеги искам да си смена двигатела от 1.8 ми 90 коня с не6то разбира се по големшко :D като 115 коня 150 какво например трябва то4но да сменя какво да купя и колко пари ще ми излезе :)

АБФ Колега.Доста работи но ако аз сега купувам кола ще е така или по голям.Де да знае човек че първо трябва да стане член на форума а после на семейство ФауВе :drunk Пари много но кеф цена няма :drunk

likesake
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот likesake » Съб 02 окт 2010 21:14

enigma79 написа:
gti--- написа:
mania написа:

Моля ви се и майстора храни челяд :063: Доскоро се предлагаше скоростна кутия от моя мотор за цена от 200-250 и напълно ревизирана.Като копувах двигателя нямах средствата да купя и скоростната кутия.Изводите колега за тез пари от 450лв само за скоростна кутия,нещо не вървят,или казано по накратко,яко са те :seeex (изклатели)изотзадзе mhihi
Интересно ми е какво е решил колегата,може би с тези цени по горе са го отказали от интервенцията.Продължавам да следя темата с интерес :beer

ми не всички са така - ето аз например намерих през този форум добър специалист - коректен, който не реже глави жалко че не е от моя град....
иначе последните преди него дето ходих при тях бяха под всякъква критика....

Потребителски аватар
kurnaskn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kurnaskn » Нед 03 окт 2010 19:24

несам забравил за форума нито за темата но нямам време да седа на компа и да влизам в форума :) в момента се опитваме да направиме тоя двигател малко повече да варви ако не стане взимаме АБФ и да се знае :Д :Д :Д намерил сам и голф 3 ВР6 с 1 смачкан калник и бес капак за 800 евро какво ще кажете :) :banana :dontknow:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 03 окт 2010 20:06

kurnaskn написа:несам забравил за форума нито за темата но нямам време да седа на компа и да влизам в форума :) в момента се опитваме да направиме тоя двигател малко повече да варви ако не стане взимаме АБФ и да се знае :Д :Д :Д намерил сам и голф 3 ВР6 с 1 смачкан калник и бес капак за 800 евро какво ще кажете :) :banana :dontknow:

Ако двигателя е читав е изгодна оферта :да:

Потребителски аватар
kurnaskn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kurnaskn » Пон 04 окт 2010 0:46

и аз така мисля обаче колата е в Италия и малко трудно да я гледам аз , а маика не мисля че разбира дали е добре или не но нищо има време :)

Потребителски аватар
kurnaskn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kurnaskn » Пон 04 окт 2010 13:17

сложихме генерациа вчера от 2Е смисал испускателни траби усеща се малко но и вала остава :) само че нещо не сложихме гарнитурите добре и леко фарфоли или не е стегнато добре иначе е добре има подобрение :) :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”