Кабели за запалване, въже за теглене, вериги, дъждобран, жилетка, масло, антифриз, течност за чистачки, пожарогасител,гъба, четка, зимни стелки, секира и др.
В багажника: Резервна гума, кора с музичка и един вестник уик... , в чехмеджетата : Въже, резервни крушки, куфар с инструменти, аптечка, ''ПАРЦАЛ'' , спрей за гуми за зимаска , светлоотразителна жилетка, крик др. не се сещам.
Ljubon написа:Гледам, че никой досега не е споменал за сопа за подпиране на 5-та врата?
Моята сопа още си работи,а ако откаже имам една 31годишна сопа за подпиране на различни предмети(предимно от женски пол) Забравих да спомена че имам почти и един двигател и крокодил вместо крик в багажника за всеки случай
бастуба, сак с въже, бушони, вода, антифриз и всякакви работи които могат да ми помогнат ако закъсам и всички останали неща в колата които могат да дрънчат са в сака, и освен всичко имам и един противогаз тип слонче, отвреме на време да се забавляваме по пътя
Ами кутия от голям сладолед пълна с всевъзможни ключета и др. необходими пособия , въже , малка гидория , 1/2 литър масалце , около 1 - 1 и 1/2 антифриз , изолирбанд , фъскало за размразяване , подвижна крушка , няколко резервни крушки , "червен пипер" за радиатор .Май че имаше и още...
Инструменти, въже, кабели за палене, антифриз/уж вече няма да тече ама знам ли/, работно яке и високи обувки /и на камен бряг вършат работа/
Забележка към предният колега ... метлата и лопатата не ги дръж в колата а вкъщи, че на сутринта не се знае дали ще можеш да си отровиш колата за да ги извадиш
Ами палатката я возя с мене още от Рожен,2 спални чувала,аптечка,пожарогасител,туба 5л.масло,1литър масло за скоростна кутия,заводския крик,спирачна течност,антифриз,кабели за запалване,малко гаечни ключове и резервната гума