Проблем с врата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
dobrij
Автомобил:
Двигател:

Проблем с врата

Мнениеот dobrij » Пон 04 окт 2010 17:42

Здравейте колеги, става въпрос за Поло-то на един приятел, 2003-та година, задна лява врата се бъзика и понякога не отключва или заключва! Най- вероятно е микро ключе или студени спойки, както беше при мен. Въпросът ми е знае ли някой майстор, който би се заел да разглоби вратата и да я отремонтира? Поздрави!

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с врата

Мнениеот grishitu » Вто 05 окт 2010 10:41

Колега не си казал на твоя приятел полото с отделни ел машинки ли е или с вакумно централно.При мен(6N 1999г., вакумно) проблема беше същия, след като отворих задната врата от вътре понеже не се отваряше се оказа един силиконов маншон на вакумчето за зключване и отключване на резервоара.Маншона се скъсал и обезмисля работата на централното.Ако е с индивидуални ел. машинки търси проблема в тях.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Вто 05 окт 2010 17:58

grishitu написа:Колега не си казал на твоя приятел полото с отделни ел машинки ли е или с вакумно централно.При мен(6N 1999г., вакумно) проблема беше същия, след като отворих задната врата от вътре понеже не се отваряше се оказа един силиконов маншон на вакумчето за зключване и отключване на резервоара.Маншона се скъсал и обезмисля работата на централното.Ако е с индивидуални ел. машинки търси проблема в тях.

Коли 2003 година с вакуумно централно няма! ;)

Потребителски аватар
dobrij
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dobrij » Вто 05 окт 2010 18:18

Koksan написа:
grishitu написа:Колега не си казал на твоя приятел полото с отделни ел машинки ли е или с вакумно централно.При мен(6N 1999г., вакумно) проблема беше същия, след като отворих задната врата от вътре понеже не се отваряше се оказа един силиконов маншон на вакумчето за зключване и отключване на резервоара.Маншона се скъсал и обезмисля работата на централното.Ако е с индивидуални ел. машинки търси проблема в тях.

Коли 2003 година с вакуумно централно няма! ;)

:да:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”