Проблем с VW Vento 1,9 SDI

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
NikolayR
Автомобил:
Двигател:

Проблем с VW Vento 1,9 SDI

Мнениеот NikolayR » Пон 04 окт 2010 20:19

Имам проблем. Опитаха се да откраднат Vento-то ми. Бяха разглобили таблото и бяха свалили километража. След така приятната интервенция колата не палеше. В сервиз ми казаха, че са свалили имобилайзера и затова не пали. После ми казаха, че при опита да я откраднат са дали на късо и е изгърмял компютъра и ме пратиха да търся друг компютър. Как да разбера дали си разбират от работата, а не ме мотаят. Можете ли да ми кажете дали да търся компютър единствено и само от този модел, или има и други съвместими. Номерът на самия компютър е 028 906 021 BP. Моля посъветвайте ме. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
hell4hustlers
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с VW Vento 1,9 SDI

Мнениеот hell4hustlers » Пон 04 окт 2010 20:40

и мен ме караха да си копувам нов компютър но се оказа бубина и малак проблем в инсталацията. компютара трябва да е точно какъвто трябва за да нямаш ядове.но първо бади сигурен че е той

NikolayR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NikolayR » Пон 04 окт 2010 22:02

А можете ли да ми кажете надежден човек, при когото да ида да ми каже дали е изгорял компютърът. А ако е изгорял къде да търся друг. По морги? По Симеон?

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Чет 07 окт 2010 20:09

по надежден човек от колегата ВЛАДКО незнам

Потребителски аватар
slavi13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavi13 » Пон 09 май 2011 20:56

ако е имобилазер, пали и веднага гасне, ако е компа, когато го включиш на ваг,а трябва да ти изпише, че няма връзка с компа,не се изгаря така лесно има предпазители виж дали имаш напрежение до него и маса, маи бяха по два от всяко, ел инсталацията не ми е силна част, намери един ама със същите номера и пробвай, мисля, че за този модел не се налагаше да вкарваш старият код на новият комп, но се посъветваи със специалист да не ти го изгорят аматьорите, пълно е с тракива, успех

Върни се в “Дизелови агрегати”