Направи си сам .. километраж
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
faint написа:отразява се.. няма как да е отзад.. просто самите циферблати (оригиналните) са от плътна ламарина и няма как да минава светлина през тях.. всъщност така и не видях къде са тия светлини които осветяват таблото.. но май са отпред някъде
Отпред отгоре - до ръба на самото табло (края на прозрачната пластмаса).
faint поздравления. Много ефектно е станало. Заслужавало си е труда. Имам въпрос към теб-фолиото което си залепил флоресцентно ли е или обикновенно? Осветлението на самото табло червено ли е или е с друг цвят? И, последно самото фолио едно ли е било върху което е отпечатано делението, или има наслагване на различните по цвят фолиота?
- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Andrian_VT написа:faint поздравления. Много ефектно е станало. Заслужавало си е труда. Имам въпрос към теб-фолиото което си залепил флоресцентно ли е или обикновенно? Осветлението на самото табло червено ли е или е с друг цвят? И, последно самото фолио едно ли е било върху което е отпечатано делението, или има наслагване на различните по цвят фолиота?
Здрасти,
1. това не е фолио

2. добра идея даде с фолиото.. ще взема да си направя със светлоотразително да видим к'во ще стане

faint написа:2. добра идея даде с фолиото.. ще взема да си направя със светлоотразително да видим к'во ще стане![]()
Ако си направиш със светлоотразително фолио, имай в предвид, че ще ти е необходима неонова светлина за да го накараш да светне. Така поне ми обясниха в една рекламна агенция в която използват различни фолиота. И от там идва проблема от къде да се вземе неонова светлина? Тези диодчета които ги използват да се слагат по запалките имитират неонова светлина но не са неонови и не вършат работа. Ако някой има идея за намиране на неонова светлина / не е задължително да е синя, може и червена/ нека да сподели.
А това са реалните размери на километражите за Голф/Венто 20-220 - дизел http://images08.snimka.bg/000866283-big.jpg -ако някой проявява интерес. А пък ако имате реални за бензин 20-220 нека ги сподели с отаналите.
Pav3l написа:Имам чертеж на километражи за Пасат, но са за табло с часовник...
Сега трябва да намеря чертеж на табло с оборотомер (или поне само на оборотомера - до 7).
ако можеш ми прати този за пасата с часовника на moni@almus.net Благодаря предварително