мамини златни, колко сте мили
аз да ви кажа, напоследък работя 3 пъти повече за два пъти по-малко и немам чувство за хумор
ма днеска роба се изкефи - алчен гъз глава затрива:

Mнението ви за FaceBook
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Mнението ви за FaceBook
niks76 написа:не мога само да разбера едно :как 4ак сега се сещат хората да си търсят познатите? а по рано защо не са ги търсили???
на мен такива "познати" не ми трябват ,още по малко и такава соц мрежа-нямам време да си губя времето със face booк и подобни
И аз това си мисля - какви са тия възхищения "открих хора, на които бях изгубил дирите отдавна". Е като ги откри какво стана? Връщане на спомените и толкоз. Като ти трябва някои в повечето случаи има начин да го намериш - само дето ако го намериш по обичайния начин няма да има какво да му кажеш и да обясниш защо си го търсил.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Мноо е як
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Един написа:niks76 написа:не мога само да разбера едно :как 4ак сега се сещат хората да си търсят познатите? а по рано защо не са ги търсили???
на мен такива "познати" не ми трябват ,още по малко и такава соц мрежа-нямам време да си губя времето със face booк и подобни
И аз това си мисля - какви са тия възхищения "открих хора, на които бях изгубил дирите отдавна". Е като ги откри какво стана? Връщане на спомените и толкоз. Като ти трябва някои в повечето случаи има начин да го намериш - само дето ако го намериш по обичайния начин няма да има какво да му кажеш и да обясниш защо си го търсил.
Веднага ви давам пример:
Наскоро намерих две бивши съученички, с които не се бяхме виждали от 7-ми клас!
Не защото не искам (вервай ми, искал съм

Ама няма как да знаете, като не го ползвате

Вече не е модерно да си хейтър между другото...
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Един написа:niks76 написа:не мога само да разбера едно :как 4ак сега се сещат хората да си търсят познатите? а по рано защо не са ги търсили???
Веднага ви давам пример:
Наскоро намерих две бивши съученички, с които не се бяхме виждали от 7-ми клас!
Не защото не искам (вервай ми, искал съм), питал съм камара общи познати, всички им бяха изгубили дирите...
Ама няма как да знаете, като не го ползвате
Вече не е модерно да си хейтър между другото...
изглежда слабо си търсил

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
пак ще се върна по-напред в темата...
чрез фейсбук си организирахме 10 години от завършването на випуска - 70 човека на Банско за 3 дни (от общо 90 завършили, като повечето от тях живеят извън БГ). Това нямаше как да стане толкова масово, ако не беше фейсбука.
чрез фейсбук имам възможност да следя какво се случва с доста хора, с които няма как да се виждам редовно, защото са по цял свят. Без него нямаше да видя какво е правил вчера някой в Япония или с какво се занимава в момента един мой бивш колега и приятел в щатите.
чрез фейсбук разбирам за доста новости в работата ми, интересни сайтове и събития
чрез фейсбук научавам какво е актуално, получавам информацията, която ме интересува
Тук относно информацията ше отворя една скоба. Когато отворя един новинарски сайт, там пише какво ли не. 99% от информацията не е подбрана за мен и моите интереси. Не е персонализирана и освен това идва от 1 източник. А когато отворя фейсбук до мен достигат новини от стотици източници от цял свят. (както е и във форума между другото)
Хората, които са ми приятели във фейсбук са хора, които имат някаква връзка към моята среда и малко или много имат сходни интереси. Те споделят неща, които са интересни за тях и съответно има много по-голям шанс да са интересни и за мен.
Ако пък не са - много е лесно да ги сложиш в IGNORE и никога повече да не прочетеш каквото и да е за тях. Това е главното преимущество на социалните мрежи - бързата, актуална, синтезирана и таргетиранаю информация.
В заключение да кажа:
Разбирам хората, които не се кефят на това и то си е лично решение на всеки
Някои хора се ограничават с контактите си само с най-близкото обкръжение и не се интересуват извън този тесен кръг. Други пък имат нужда да контактуват с доста по-голям кръг от хора, макар и контактите да не са толкова близки и директни.
Затова фейсбук НЕ МОЖЕ да измести старомодният начин на общуване. Затова двете неща се съчетават - старомодния начин с най-близките и фейсбук с огромния кръг от по-далечни приятели и познати

Тук относно информацията ше отворя една скоба. Когато отворя един новинарски сайт, там пише какво ли не. 99% от информацията не е подбрана за мен и моите интереси. Не е персонализирана и освен това идва от 1 източник. А когато отворя фейсбук до мен достигат новини от стотици източници от цял свят. (както е и във форума между другото)
Хората, които са ми приятели във фейсбук са хора, които имат някаква връзка към моята среда и малко или много имат сходни интереси. Те споделят неща, които са интересни за тях и съответно има много по-голям шанс да са интересни и за мен.

В заключение да кажа:
Разбирам хората, които не се кефят на това и то си е лично решение на всеки

Затова фейсбук НЕ МОЖЕ да измести старомодният начин на общуване. Затова двете неща се съчетават - старомодния начин с най-близките и фейсбук с огромния кръг от по-далечни приятели и познати

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Евала Влади
Много добре казано.
Просто на който не му харесва, не се занимала. Лесно е

Просто на който не му харесва, не се занимала. Лесно е

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ya, good
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
това е фаталната 13 страница,която вещае

- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
GREEN_lADY написа:това е фаталната 13 страница,която вещае![]()
Имаш предвид да затворят фейсбука нали ?

И не фейса да затворят, ами торентите

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Кучетата си лаят, фейса си върви
... и то бая дръпна даже 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ай стига са затваряли фейсбука. Къде ще си пасем кравите тогава? Знаеш ли колко фермери ще умрат безславно на по 30-35 левел, недостигнали тавана от 50?

Откак ми затриха профила им теглих по една майничка и приключих с контактуването...
Понякога много администратори и подобни управници си позволяват без обяснение такива своеволия...
Друг е въпроса ако някой е разбрал паролата и го е хакнал...
Ама все тая...нямам намерение да се връщам отново...убиха ми желанието
Понякога много администратори и подобни управници си позволяват без обяснение такива своеволия...
Друг е въпроса ако някой е разбрал паролата и го е хакнал...
Ама все тая...нямам намерение да се връщам отново...убиха ми желанието

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
айде де.....5..4...3...2...1.... 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:айде де.....5..4...3...2...1....
Не дърпай дявола за опашката!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”