crank666 написа:От къде в търговската мрежа купувате Liqui Moly и каква му е цената за 5 л туба ?
68 лева от Мусю Бриколаж

crank666 написа:От къде в търговската мрежа купувате Liqui Moly и каква му е цената за 5 л туба ?
tdi_20yare написа:Моята идея е пробвай с Кастрол,Мотул или МОБИЛ тук в форума на платени обяви мисля че имаше тия 3 масла от германия на добри цени,или и те са мента,знам ли вече...
ulipet написа:Лики Моли-то няма ментета,така ми казаха....
tero_vw_1988 написа:веселин написа:Само не ме питай за Лики Моли - много те моля , че ако си отворя устата![]()
![]()
![]()
Ликито е едно от най-добрите масла в съотношение цена/качество
Аз го карам на 1з и съм много доволен (10W40 MoS2)
tvt555 написа:tero_vw_1988 написа:Аз го карам на 1з и съм много доволен (10W40 MoS2)
...какво значи доволен... ЛикиМоли няма сертификат от Фолксваген...
rokera671 написа:GM 10w40 -5 литра -35 лв.Карал съм с много масла включително и Мотул 15в50 .С Мотула работеше доста по шумно ,особенно зимата .Говорим за студен мотор ,иначе като загрее разлика няма.С GM а мотора мърка!За 3500 км не е мръднало и за цената си е Супер!
Иначе съм карал с Лики Моли -доволен ,но ми го гореше.Q8 -доволен .Есо -лампата мигаше няколко пъти ,може да е било от филтъра -доволен.Мотул 15в50 -доволен лятото ,зимата мотора доста тракаше .Comma -доволен.Форда го карах само с Мобил 15в40 и бях много доволен с изключение на маслото от Метро.
виж тук viewtopic.php?f=24&t=223246gancho написа:А сега и аз да потвърдя-с МОТУЛ 5w40 мотора (1,9 ТДИ 110кс) работи по-шумно сменил съм го преди 300 км и нямам повече впечатления.Та питането ми е -проблем ли е и ако -ДА -да го сменям.МОТУЛ-а е от колегата Владо от Пловдив-Ауди форума.
До сега карах с КАСТРОЛ Магнатек 10w40 от Метро-нямам оплаквания-изгори ми 500-600мл за 11000км.
Поздрави!
tdi fen написа:виж тук viewtopic.php?f=24&t=223246gancho написа:А сега и аз да потвърдя-с МОТУЛ 5w40 мотора (1,9 ТДИ 110кс) работи по-шумно сменил съм го преди 300 км и нямам повече впечатления.Та питането ми е -проблем ли е и ако -ДА -да го сменям.МОТУЛ-а е от колегата Владо от Пловдив-Ауди форума.
До сега карах с КАСТРОЛ Магнатек 10w40 от Метро-нямам оплаквания-изгори ми 500-600мл за 11000км.
Поздрави!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Даскала™ и 43 госта