Проблем при запалване Polo

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
K3v1n
Автомобил:
Двигател:

Проблем при запалване Polo

Мнениеот K3v1n » Вто 28 сеп 2010 21:10

Здравейте колеги! Имам малък проблем с моето поло - историята е следната: Преди около седмица маховика ми се счупи, и тъй като ми се видя скъп направо взех ново поло (смачкано, но със здрав двигател). В един сервиз преместиха двигателя на моето и всичко е ок с изключение на едно нещо Когато загрее пали трудно. Човекът от който го взех беше сложил някакъв бутон (на който майсторите от сервиза са му скъсали кабела и не знам къде е бил вързан..) с който натискал за 2-3 секунди и си палело без проблем, каза че проблемът бил от някакъв датчик.. та мисълта ми е ако някой има представа какъв е тоя датчик да вземе да ми обясни и да си го сменя :) Благодаря предварително
П.С. Полото е 97-ма година 1.9Д ... а новия двигател от 98-ма. :)

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем при запалване Polo

Мнениеот Dizel_fen » Сря 29 сеп 2010 6:55

Очертавам ти в кръгче датчиците които може да дават грешни стойности! Единият е на разширителният съд,другият -по-важният според мен,и който може да ти прави проблема е температурният датчик.Двигателите ни са едни и същи и може лесно да се ориентираш.Като за начало пробвай да запалиш с изваден темтературен датчик.А ако не се ориентираш по снимката,датчика е закачен на пластмасовият тройник на термостата,и е очертан със зелена ивица!
Прикачени файлове
датчици.JPG

Потребителски аватар
K3v1n
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем при запалване Polo

Мнениеот K3v1n » Сря 06 окт 2010 0:34

Благодаря ! :)

Върни се в “Дизелови агрегати”