1z написа:santo_trafficante написа:да пикае на червен камък![]()
![]()
![]()
![]()
на син камък се пикае не на червен
зависи дали си от левски или цска

1z написа:santo_trafficante написа:да пикае на червен камък![]()
![]()
![]()
![]()
santo_trafficante написа:1z написа:santo_trafficante написа:да пикае на червен камък![]()
![]()
![]()
![]()
зависи дали си от левски или цска
1z написа:Защо правите асоциация с бабички? Няма никакво значение на колко години е човека който лее куршума,знанията(лееенето)се предава по наследство то е като занаят.
maxpayne написа:1z написа:Защо правите асоциация с бабички? Няма никакво значение на колко години е човека който лее куршума,знанията(лееенето)се предава по наследство то е като занаят.
Последно занаят ли е това или дарба? Ако е занаят значи е шарлатанство. Ако е дабра значи не всеки може да го прави и наистина не зависи от възрастта. Каквото и да е това "нещо".
GREEN_lADY написа:Къде в София или около нея леят куршуми против страх,темата е сериозна и моля без илзишни остроумия!!!
scuba написа:milmar написа:Аз съм православен !
Тва беше много важно пояснение!
И кво от тва? Аз па не съм православен
milmar написа:scuba написа:milmar написа:Аз съм православен !
Тва беше много важно пояснение!
И кво от тва? Аз па не съм православен
Важно беше пояснението , да .
Обясних още на момента на автора какво имам предвид .
One написа:щом е преценила,че има нужда от това - нека го направи - аз за София и околията не знам къде има таква жена
и е занаят и май много повече е дарба - по наследство се предава (поне аз доколкото знам) и да - възраста не е от значение
онзи ден при венета райкова хванах, че и гостува един ходжа та се сетих за следната случка:
звучи като виц ама си е чиста истина
имам един приятел - няма по-голям атеист, неверник и отричащ всичко що не може да се види и пипне...
както и да е - ама го наляга страшен карък, дето се казва какво хване се чупи
абе във филм да го бяха снимали нямаше да е чак такова чудо....мани ама като седиш покрай него и на теб ти се случват просттии
Налегна го депреси - пианство - отварт стана...
наш общ приятел го знае що за стока е и един ден не издържал - казал му айде ще те водя в наше село да ядем и пием - купон един вид
да ама го закарал при местния ходжа - ей оня като пошръклял - не та не, "ти ненормален ли си, аз при тоя мазен фес да влизам - ще го заколя и т.н" .....страшен дивак
ходжата само кротко му казал - отиди си у вас момче и погледни над вратата над касата какво ти е сложено, не го пипай с ръце, махни го от там и го зарови в земята
после ако искаш пак ела при мен да си говорим
оня се прибрал и наистина - някви неща увити в парцал с червен конец вързани отгоре натъпкани - махнал ги, заровил ги и о чудо - нов човек......
да го видиш каква песен пее оттогава
та за някои работи са си еб***и мамата дето се казва
човек като не знае къде да дири спасение може да си погине направо
i.e.i написа:Станка ц...та в Костинброд(някаква рода е на Азис).
След входа на Костинброд в дясно.Инфото е от преди 10г,колегите от
там да помогнат.
1z написа:
Ти говориш за магия което е различно,
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта