Синоптична Програма за време
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Синоптична Програма за време
А за какво ти е да се ъпдейтва ? Аз съм с WeatherWathcher (по препоръка на форума от 2006-2007 година), нови версии не си свалям, и си работи все още. Ако си заинтересуван, да потърся дали пазя (почти е сигурно, че да) инсталационния файл и да ти го пратя ?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Докторе, ще съм ти признателен
не мога да разбера как и на двата компа уедър-а престана да се ъпдейтва по едно и също време
да беше на единия, да реша, че компа е сбъгнат, ама...
не мога да разбера как и на двата компа уедър-а престана да се ъпдейтва по едно и също време
да беше на единия, да реша, че компа е сбъгнат, ама...
- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
Да допринеса за каузата, ето програмата HTC Home 1.9, това, което трябва да се направи е да се разархивира папката в:
C:Program Files/Windows Sidebar/Gadgets и после да стартираш програмата. Всичко си е настроено, барабар с плъгин-а за бг език.
http://www.megaupload.com/?d=Q4UI7BOT
C:Program Files/Windows Sidebar/Gadgets и после да стартираш програмата. Всичко си е настроено, барабар с плъгин-а за бг език.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
VencokO написа:Да допринеса за каузата, ето програмата HTC Home 1.9, това, което трябва да се направи е да се разархивира папката в:
Нещо бъркаш,ама много.
1-Gadgets не се инсталират там

C:\Users\Жоро\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets
2-Тази програма се инсталира автоматично в директория
C:\Users\Жоро\AppData\Local\Temp\Rar$EX00.265
Всичкото по горе е проверено на седмицата.Ако се наложи преинстал,аз съм си направил архив на Gadgets,тъй като са много и вместо един по един,всичките на куп в по горната директория от точка 1

- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
Не се бъркам, действително това е отделна програмка и се инсталира самостоятелно, но за по лесно аз си я слагам при другите гаджети, на 5 човека по този начин им върви чудесно.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
И програмата за да е актуална изисква интернет връзка, от там за мен лично е безпредметно да инсталирам каквото и да е, щом го има на сайт!
Иначе при мен тая НТС се тръгна като хората, веднъж се появи, след като я пуснах директно от архива, а като я разархивирах само стартира процес и толкоз!
П.С Ако става въпрос за гаджети имам 3-4-5 за времето, някой показват Времето в Берковица, други във Враца
Иначе при мен тая НТС се тръгна като хората, веднъж се появи, след като я пуснах директно от архива, а като я разархивирах само стартира процес и толкоз!
П.С Ако става въпрос за гаджети имам 3-4-5 за времето, някой показват Времето в Берковица, други във Враца
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Чичи, питай Бота бе
Yahoo Widgets
Yahoo Widgets
- Прикачени файлове
-
- YW1.JPG (13.54 KиБ) Видяна 1709 пъти
-
- YW2.JPG (15.3 KиБ) Видяна 1705 пъти
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз досега бях с тази горната Yahoo! Wеather, наред с още няколко уиджета(напр. Sys monitor- много ценна),но сега за разнообразие сложих ейчтиси -то,тръгна без проблем,анимацията кефи
.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
това на бота е № 1
НТС е № 2
доволен
много благодаря
НТС е № 2
доволен
много благодаря
Тая на Yahoo Widget, като дам на weather, където търся за прогнози за времето никъде не мога да я намеря.Мисълта ми е за тази която е показал batmilko.И само за големите градове в БГ ли е?Има ли и за по-глухите места?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
eng, ами то си има търсачка,ето какво излиза при търсене с думите yahoo weather.
Всички програми за времето показват времето в тези градове, където има метеорологични станции,примерно в Асеновград няма,но използва данните за Пловдив, където има.
Иначе интересното е ,че там където пише София в картинките от поста на batmilko ,може да се пише и програмата да показва всичко т.е. произволен град.
Всички програми за времето показват времето в тези градове, където има метеорологични станции,примерно в Асеновград няма,но използва данните за Пловдив, където има.
Иначе интересното е ,че там където пише София в картинките от поста на batmilko ,може да се пише и програмата да показва всичко т.е. произволен град.
FELIPE написа:eng, ами то си има търсачка,ето какво излиза при търсене с думите yahoo weather.
Колега сори, може да не сме се разбрали.Аз отворих същото именно ползвайки гугъл, но не можах да намеря същия скин както на batmitko.Ако го намериш, прати ми го моля те защото ми харесва, или по-точно програмата.Мерси!
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
пробвай също и това http://gallery.live.com/liveItemDetail. ... 5b63503d00 , има бая информация за следващите 5 дни и до сега е съвсем точно
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
добре, че повдигнаха темата...
чичи, защо така неблагодарно - няма благодаря на бота, няма сложих си еди-кво си...
забравяш ли вече?
чичи, защо така неблагодарно - няма благодаря на бота, няма сложих си еди-кво си...
забравяш ли вече?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”