Какъв ароматизатор?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Re: Какъв ароматизатор??

Мнениеот ivo_555 » Вто 05 окт 2010 23:23

doaiena написа:Аз пък съм фен на амбипур, един пълнител мирише почти година, миризмата е дълготрайна качествена и има избор, верно, че е по скъп от другите ароматизатори, но има защо!
Един колега даде добра идея пръскаш по един път на всички седалки с марков парфюм и има сигурен и ефект поне седмица!
Поздрави!!!!!

+1

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Сря 06 окт 2010 18:35

Aneto написа:Аз пък реших въпроса така - от тези електрическите, домашните, които са на батерии - нагласявам си го да пръска на най-дългия интервал в минути и е екстра.
Като влезнеш в колата е приятно.А и е много икономично. Не съм засичала за колко време е едни пълнител, но е доста. Трудното беше да му намеря мястото в колата... ама стана.
Сега съм много доволна.

Въпросът не е в механизма на излъчване, а в съдържанието. Тия дето пръскат (евтините) са със същия пълнеж каквито са и малките дървени - мирис на прясно нарязана сурова тиква. Склонен съм да приложа метода с класически парфюм, само че не съм сигурен ако се пръсне на седалката колко дълго ще се усеща.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 06 окт 2010 22:08

Един написа:
Aneto написа:Аз пък реших въпроса така - от тези електрическите, домашните, които са на батерии - нагласявам си го да пръска на най-дългия интервал в минути и е екстра.
Като влезнеш в колата е приятно.А и е много икономично. Не съм засичала за колко време е едни пълнител, но е доста. Трудното беше да му намеря мястото в колата... ама стана.
Сега съм много доволна.

Въпросът не е в механизма на излъчване, а в съдържанието. Тия дето пръскат (евтините) са със същия пълнеж каквито са и малките дървени - мирис на прясно нарязана сурова тиква. Склонен съм да приложа метода с класически парфюм, само че не съм сигурен ако се пръсне на седалката колко дълго ще се усеща.

Напръскай количествено филтъра на копето и пусни парното :wink:

Потребителски аватар
ALHAMBRA TDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ALHAMBRA TDI » Сря 06 окт 2010 22:20

Борче КАФЕ много приятно мирише или консервичка.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Сря 06 окт 2010 22:54

Все пак Армани, Габана и др. такива не правят ли ароматизатори? Предполагам просто не се внасят тук.

Потребителски аватар
mitov_tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitov_tdi » Чет 07 окт 2010 7:54

Аз съм сега с такъв и доста ми харесва за 2лв. :)
Изображение

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 07 окт 2010 8:16

ivo_555 написа:
doaiena написа:Аз пък съм фен на амбипур, един пълнител мирише почти година, миризмата е дълготрайна качествена и има избор, верно, че е по скъп от другите ароматизатори, но има защо!
Един колега даде добра идея пръскаш по един път на всички седалки с марков парфюм и има сигурен и ефект поне седмица!
Поздрави!!!!!

+1

+1 чак 1 година не,но 2-3 месеца се усеща :да:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 07 окт 2010 8:20

Хора ... парфюмите за измислени някъде през средновековието, когато хигиената не е била на мода и така са "приглушавали" лошите миризми ! Миите си колата от вътре и вън по-често и се къпете редовно, и ароматизатори няма да ви трябват :) А за нечистоплътните хорица дето се качват в колите аз съм си монтирал мега инджиклипяктор...той се справя с тях.

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Чет 07 окт 2010 17:26

Тази консерва на Ареон вътре с някаква дървесина не правете грешката да си я вземате, защото трае 4-5 дни. Най-много съм доволен от тези консерви с желето мисля, че са японски. От порядъка на 8-9лв. но траят месеци. Това с ароматизатора при филтъра на купето не съм го пробвал, някой ако знае къде се продават моля да сподели? А колкото до Амбипур, когато ги отвориш са наполовина пълни и бързо се изпаряват, а цената е височка :не:

Aimbotfan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aimbotfan » Чет 07 окт 2010 18:34

Ароматизатор тип "Борче" с аромат на кокос е много хубав.
Или пък консерва на Ареон с аромат "Passion", за последно като си купувах беше 5 лева ;)

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 07 окт 2010 18:54

Stoi написа:Хора ... парфюмите за измислени някъде през средновековието, когато хигиената не е била на мода и така са "приглушавали" лошите миризми ! Миите си колата от вътре и вън по-често и се къпете редовно, и ароматизатори няма да ви трябват :) А за нечистоплътните хорица дето се качват в колите аз съм си монтирал мега инджиклипяктор...той се справя с тях.

Разсъждаваш като съдържател на градски WC (български). Там вместо да се чисти се набляга на "заглушаването" и то непременно с евтин ароматизатор. Тъй като класическите евтини миризми са 2-3, човек си създава някаква асоциация - примерно "а това мирише като WC на софийската автогара (определено не впечатляващо)".
Качественият парфюм е доста по-различно понятие и усещане особено ако идва от интересен субект(ка).

Потребителски аватар
HAMELION
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот HAMELION » Чет 07 окт 2010 19:04

най-якиа за мен е на аерон дарвините шишенца BLACK ICE

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 07 окт 2010 19:54

Един написа:
Stoi написа:Хора ... парфюмите за измислени някъде през средновековието, когато хигиената не е била на мода и така са "приглушавали" лошите миризми ! Миите си колата от вътре и вън по-често и се къпете редовно, и ароматизатори няма да ви трябват :) А за нечистоплътните хорица дето се качват в колите аз съм си монтирал мега инджиклипяктор...той се справя с тях.

Разсъждаваш като съдържател на градски WC (български). Там вместо да се чисти се набляга на "заглушаването" и то непременно с евтин ароматизатор. Тъй като класическите евтини миризми са 2-3, човек си създава някаква асоциация - примерно "а това мирише като WC на софийската автогара (определено не впечатляващо)".
Качественият парфюм е доста по-различно понятие и усещане особено ако идва от интересен субект(ка).

Нищо не си разбрал май :D Четене и мислене му е майката :)

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 07 окт 2010 20:02

Не разбрах наистина - я поясни.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 07 окт 2010 20:04

Един написа:Не разбрах наистина - я поясни.

аз ако расъждавах като съдържател на БГ WC изобщо нямаше на я мия , а шях да карам само на борчета като виден голфаджия :) Ако си разбрал обясни ми и на мене, че се обърках нeщо и аз :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”