имам и аз един въпрос относто фабричните аларми
моята също е фабрична на Б5'99 и искам да питам можи ли да се настрой да се свалят прозорците с отваряне на колата.
Пасат В5.5 въпрос за аларма
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: Въпрос за аларма.
Пиша тук за да не отварям нова тема, но въпроса ми пак за същото т.е. за това че искам като си заключа алармата с дистанционното (алармата е фабрична, колата италианка
)освен светлинна индикация да ми подава и звуков сигнал че съм или заключил или отключил. Ще съм благодарен ако обясни някой как да добавя звука
Това с vag-com ли става? Ако става...как?
...защото аз си имам vag-kom
....e!още се обучавам на него де 

- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
комфорт модула май беше като го отвориш в ваг кома и ровичкаш и четеш,аз така си направих мойта да ми бипка
- drago_tr
ulipet написа:комфорт модула май беше като го отвориш в ваг кома и ровичкаш и четеш,аз така си направих мойта да ми бипка
сега ако ми напишеш и стъпка по стъпка как ставааааа....цена няма да имаш

П.С. Все още ме е страх от ровичкане на сляпо

- ulipet
drago_tr написа:ulipet написа:комфорт модула май беше като го отвориш в ваг кома и ровичкаш и четеш,аз така си направих мойта да ми бипка
сега ако ми напишеш и стъпка по стъпка как ставааааа....цена няма да имаш![]()
"лаптопа" е на работата ми а аз ще съм там в петък,ще преговоря как ставаше и ще ти пиша
- ulipet
ulipet написа:drago_tr написа:ulipet написа:комфорт модула май беше като го отвориш в ваг кома и ровичкаш и четеш,аз така си направих мойта да ми бипка
"лаптопа" е на работата ми а аз ще съм там в петък,ще преговоря как ставаше и ще ти пиша
до колкото си спомням , select и като ти се отвори control module избираш 46 и там ровичкаш,няма страшно като не си сигурен в нещо просто не го запаметявай
- ulipet
ulipet написа:ulipet написа:drago_tr написа:ulipet написа:комфорт модула май беше като го отвориш в ваг кома и ровичкаш и четеш,аз така си направих мойта да ми бипка
до колкото си спомням , select и като ти се отвори control module избираш 46 и там ровичкаш,няма страшно като не си сигурен в нещо просто не го запаметявай
select и като ти се отвори control module избираш 46 после от дясно избираш 10 адаптация и като я отвориш почваш да цъкаш на chanel номер и четеш променяш и запаметяваш,ако видиш зор пиши на ЛС и понеделник ела до работата ми да те оправим

- drago_tr
Благодаря колега...ще се помъча 

Сега четеики тази тема се оказа,че моята аларма беще деактивирана ... активирах я,но сега само светка ,но не иска да бипка макар,че го маркирам .... ,аз даже преди бях пробвал да бипка при закл. и откл. ,но пак не иска...къде ли може да е проблема ? Дали може алармата да ми е само със светене на мигачите ... макар че в контролния модул имам и HORN като опция ... като го маркирах ми даде тая грешка при опит дали бипка с отваряне на предния капак
1 Fault Found:
01134 - Alarm Horn (H12)
004 - No Signal/Communication
но клаксона си работи и не ми се вярва да в бущон нито на клаксона нито на алармата защото тя си работи (мига) ! Колата е Сеат Леон 2006г.
1 Fault Found:
01134 - Alarm Horn (H12)
004 - No Signal/Communication
но клаксона си работи и не ми се вярва да в бущон нито на клаксона нито на алармата защото тя си работи (мига) ! Колата е Сеат Леон 2006г.