Здравейте можели да ми кажете как стоят спирачните тръбички в помпата огледното право срещу нея,имам странното усещане че са разменени колата е Голф 2 без ABS
Ако може някой снимка или нещо подобно да сложи ще съм ви много благодарен
Място на спирачните тръбички
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Място на спирачните тръбички
помпата е разположена точно както са ти разположени колелата на колата ( :: ) няма начин да ги обърк
http://prikachi.com/images/420/2561420x.jpg
http://prikachi.com/images/420/2561420x.jpg
- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
значи всичко си е на ред,всичките ми съмнения дойдоха от това че искам да си сложа закъснители на спирачното усилие за задните колела заместващи кантара,днес ги свалих от една помпа и те бяха на предно ляво и задно дясно по това което виждам на схемата как всъщност трябва да се поставят тези неща
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
поставянето на маркучите е най-лесната процедура. Схемата е гледана отгоре и е точно по начина по който се поставя. Маркучите имат аванс около 2-3см. на долу от резбата с която се захваща на помпата. Слагаш го в леглото (дупката на помпата) и почваш да въртиш с 10-ка ключе ако не се бъркам. А ако се замисляш коя е задна лява проследяваш пътя им , друг начин немога да се сетя. Или пък ако незнаеш как се сменя самата помпа и самата процедура питай ще ти обясна
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Само дето са на кръст спирачките на VW

Идеята е че ако протече спирачен цилиндър или маркуч и се свърши течността в единия кръг да остане другия и ако са вързани на единия предни на другия задни както задните са със кантар или времезакъснител. Ако остане да спира само на тях Кво праим? Веднага отговарям почваме работа в "енергото" ше ни четат по стълбовете

Идеята е че ако протече спирачен цилиндър или маркуч и се свърши течността в единия кръг да остане другия и ако са вързани на единия предни на другия задни както задните са със кантар или времезакъснител. Ако остане да спира само на тях Кво праим? Веднага отговарям почваме работа в "енергото" ше ни четат по стълбовете

- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Ще излезе интересно не само за мен но и за други колеги.Как се поставят тръбичките на кръст или предни задни на един кръг,моите съмнения са че са на кръст както каза колегата znainainai а на помпата ми в момента са захванати както е посочил колегата golf3gtivr6
Моля и други колеги да се влючат с менния
Моля и други колеги да се влючат с менния
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
На мен на голф 2 пб без абс са на кръст и така би трябвало да са според мен.
- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Сега прочетох в дебелата книга че са на кръст точка по въпроса и благодаря на всички колеги за отзивчивоста 

- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
при мен са както са по схемата! Нека темата