Фабрична MCD, само дето не мога да я ползвам като навигация, поради липса на карти, а и да ги имаше, предвид примитивното и ниво, като навигация едва ли бих я ползвал. Иначе като радио и CD-плеер си работи съвсем прилично.
Към нея има вързано фабрично хендсфри със стойка за Сименс, което ползвам. Голямото предимство е, че GSM-ът ползва антената на покрива на колата, което осезаемо подобрява връзката и увеличава обхвата, а това понякога е решаващо.
Аз съм свързал допълнително CD-changer за 6 диска, който вече почти не ползвам, защото монтирах по-късно и XcarLink - работи безупречно с 4 GB флашка Кингстън повече от две години.
Друга модификация, която съм направил е Блутут-хендсфри Нокия, не помня точно модела, което ползвам с Нокия N82. Интегрирал съм го във фабричната високоговоряща система, така че и двете хендсфри системи работят заедно (и поотделно).
На Нокията имам инсталиран навигационен софтуер Гармин, със съответните карти, но го ползвам рядко, едно защото практически нямам нужда от навигация, друго, защото екранчето на телефона е прекалено малко, за да може да се гледа, без това да застрашава безопасността при шофиране. Замислял съм се за 7 или 9 инчово LCD телевизорче, струват 100-150 лева което да ползвам и като монитор през видео-изхода на Нокията, но засега всичко е на ниво "идеен проект".