В Костинброд се продава един голф-2 по обява в интернет-тъмносин металик 1,8.
(линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details) P.S. Обявате вече е свалена след като се обадих в Мобилето
Аз ходих и ми се случиха доста неприятни неща.Първо не всичко в обявата е вярно- голфа няма половината неща за които пише там-няма шибидах, няма имобилайзер, аларма, централно заключване, халогенни фарове,не е 1990,а е 1988, малко е поръждясял. Таблото е напукато като на стара лада. Талона му стар аз не бях виждал такъв, няма голям талон. Води се някъв дядка кйто аз не видях.
А този, който го караше се представи като Любо, беше с обръсната глава, дойде още един с друга кола- внука на дядото бил.
Та така този Любо не ми даде нито един път да седна зад волана, все повтаряше "абе дай да опраиме нещата и после ше караш".
Не му се разкарваше до София искаше там да стане всичко, а София е на 10 км. Аз понеже не бях виждал такъв талон, на 2 пъти го накарах да ходим до караулката с полицаите да ги питам тоя талон истискки ли е и как ще ми се издаде Голям талон като на този не видях кубатурата на двигателя (осен ако не е била 1,48 такава цифра имаше там, но не съм чул за такъв двигател на голф досега, а ако има то значи и това е било лъжа-защото в обявата беше 1,8)
Онзи явно вече се изнерви доста, защото обърна колата и подкара със 120 км в неизвеста за мен посока-по пътя за Петрохан през планината.Питам го къде отиваме нали ще ходим към София(бяхме тръгнали за тами бяхме на входа на София на околовръстното ), а той каза "ше минеме през Божурище за София".
Пътувал са от там не знам да има път за Божурище през планината а дори и да има то защо е нужно като ние бяхме стигнали до околовръстното - на караулката с полицаите. Каза че София била разкопана и затова карал към Годеч и Петрохан за да стигне Божурище та от там да се доберем до София.
Втори път го пипам. Къде караш?.Този път каза " Са ше видиш","Нема да караш кола", "Не ти я давам". Питам трети път. Пак: "Са ше видиш" .Погледа му беше мрачен, беше се зачервил.
Вече бяхме минали Костиброд и разклона за Драговищица и навлизахме в планината.
Ясно ми беше че този готви нещо тъпо и се приготвих да се махам от колата, коята се движеше с 80-100 км.
Можеще да го тупна по главата, но щяхме да се разбием някъде,имаше насрещно движение а и не знаех дали не носи оръжие. Можеще да счупя предното съкло ей такива подобни неща.
Казах: аз слизам и тръгнах да отварям вратата. Дали затова или не, незнам,но той намали и аз в движение скочих от колата. По задник се озовах на асфалта с аквапланинг в една локва защото валеше доста(сигурно е много хубаво да караш водни ски, ми мина през ума по-късно.)
В обратна посока си плюх на петите. На няколкопъти се обръщахда видя дали не обръща колата да ме последва, тогава щях да кривна извън пътя през плето и баира да се измъкна, не можеще да ме стигне, а и пътя беше сравнителнп оживен и хората щяха да видят екшъна.
Е това ми се случи - пари не носех у мен и му го казах веднага, не съм му дал нищо. Останах с мокър задник в дъжда на майната си.Прибрах се на стоп с един бус веднага в София и имах усещането че съм гледал филм с мое участие.
Той имаше в себе си една топка пари- към 1000 лв. каза че били,това не били пари за него. Сега си мисля дали преди мен не е имало друг балък, който да е дал пари за голфа но да не е седнал зад волана после, а аз да сим бил следващия, а голфа да си остава все у него.
Не знам точно каква е схемата но тази кола едва ли се продава. Но който се върже да има пред вид това.
а ето и линка с обявата: P.S. Обявате вече е свалена след като се обадих в Мобилето.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
телефона му е: 0877962842 ако не е хвърлил сим картата вече.

За купувачите на голф-2- съмнително !! Костиброд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
За купувачите на голф-2- съмнително !! Костиброд
Последна промяна от kapini на Пет 08 окт 2010 12:17, променено общо 8 пъти.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: За купувачите на голф-2- съмнително !! Костиброд

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток

Истина ли е това?!
Дай линк на обявата телефони........ това не е реалност.
Как така не си се върнал обратно с някоя групичка после.

Нещо не ми звучи правдоподобно! Как така си скочил, а после той не еобърнал да те догони, след като намеренията му към теб явно са били криминални?!

Такъв човек не се отказва лесно, ей така, просто да те остави на мира, да си тръгнеш!

това е истина това се случи ето и линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
няколко пъти се обърнах да видя дали не ме гони, пътят беше жсе пак доста оживен,можело е да обърне ,но много хора щяха видят от колите си един бягащ човек и един голф да го гони. а и аз щях да тръгна през баира и там нямаще да ме стигне а и там можеше да го ступам или да ме застреля не се знае нищо.
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
kapini написа:това е истина това се случи ето и линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Първо какво му хареса на тоя голф за 1500лв
Второ нереална обява, халогени па незнам си кво дето ги няма.
И трето аз често ходя в Костинброд и ще разпитам за тоя, само ми кажи каде горе долу сте се видяли. Пред тях ли как изглежда

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
рег. номер не го ли запомни, побликувай го за да няма и друг колега исцепки или направо да се ходи с накой цивилен полицай(познат)
Имам двигател и скор. кутия за таъв модел както и един гараж с части- 4 врати и др. затова ми мина през ума да го взема, а освен това имам и циал голф сега, от който съм много доволерн 1,3 и за него имам допълнителна скоростна кутия и едно ремърке с части. Та затова се вързах на това.
Видяхме се на бензиностанцията на лукойл на входа на Костиброд,онзи дето бил внук живееше на една улица но нямаше табели и не знам как се казва улицата, дядото живеел на друго място, а този който се представи като Любо не го знам какъв е . Много лъжи се събраха и за колата и за него колата първо била служебна, после друго,после трето...
Рег номер не го записах беше с СО .....
Видяхме се на бензиностанцията на лукойл на входа на Костиброд,онзи дето бил внук живееше на една улица но нямаше табели и не знам как се казва улицата, дядото живеел на друго място, а този който се представи като Любо не го знам какъв е . Много лъжи се събраха и за колата и за него колата първо била служебна, после друго,после трето...
Рег номер не го записах беше с СО .....
4ernata perla написа:kapini написа:това е истина това се случи ето и линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Първо какво му хареса на тоя голф за 1500лв
Второ нереална обява, халогени па незнам си кво дето ги няма.
И трето аз често ходя в Костинброд и ще разпитам за тоя, само ми кажи каде горе долу сте се видяли. Пред тях ли как изглежда
Този изглежда така- аз съм 172 той беше по нисък от мен- значи към 167 да е бил,
бръсната глава не е як, а по-скоро малко безформен, тежък от пиене и ядене, с къси крака и дебел врат ходи сигурно винаги с дънки и анцуг на раменета
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Колега в жабката ми стой газов пистолет преправен е на боен затова никога не го вадя знам ли на какви ще падна и къде все пак е добре че си се отървал
JoJoooo написа:Колега в жабката ми стой газов пистолет преправен е на боен затова никога не го вадя знам ли на какви ще падна и къде все пак е добре че си се отървал
Toва е много полезно, дано не се налага да го ползваш, но има една приказка, че най- доброто е да си плюеш на петите и да те няма.
Това стана вчера на 06.10. днес вече съм го забравил. ако тръгна да ходя там пак грижи, а той все някога си намери майстора,
Някой ми беше казал нещо за Костибродската мафия един път. Кой ги знае какви кухи лейки са.
Но ако бях изгорял с пари 120% щях да се върна да намеря онзи другия дето бил внук защото запомних как изглежда улицата, макар че нямаше табелка, и щях да го запаля мамка му мръсна...докато спи нощес...
приготвих да се махам от колата, коята се движеше с 80-100 км.
Това сериозно ли?
- ///AutoMAN
- Автомобил: 1996 VW Jetta GLS [USA]
- Двигател: 2.0 ltr. 115hp. AGG [Mexico]
- Контакти:
Такива заслужават само

i.e.i написа:приготвих да се махам от колата, коята се движеше с 80-100 км.
Това сериозно ли?
Напълно-ето и как се приготвих.
Прибрах си всичко важно по вътрешните джобове- ключовете, документите, портмонето-които преди това бяха в раничката ми. Онзи видя че нещо метално дрънка и погледна- беше връзката с ключовете ми.
После си манах колана, и казах слизам той каза слизай. Вече бях отворил вратата.Дали затова или за друго не знам, но той все пак намали колата, така че аз скочих при доста по-малка скорост от 80-100, и за щастие се озовах на най-меката си част-задника (дори се изненадах как стана така) и то в локва.Пързалях се няколко метра така по задник като на водна пързалка, нямаше нито превъртане нито друго, нямам нито драскотина по мен.
Колега не си ли гледал като дете как разни партизани скачат от влаковете в движение за да се спасят.
Да не се случва...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върви запали свещ в някоя църква и друг път бъди по-внимателен и си води някой приятел с теб.Подобни тарикати винаги си намират майстора,така ,че забравяй случката по-скоро и успех в покупката на кола!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”