Колеги, налага ми се да пътувам до летището в София и до сега никога не съм ходил до там. Ще тръгна от Плевен и до входа на София нещата са ми познати, обаче след това не ми е ясно къде да хвана. Интересува ме колко е разстоянието от входа на София до летището, ще пътувам неделя сутринта и предполагам няма да има задръствания и прочие по кръстовищата. Има ли камери по маршрута за да се пазя от нарушения, кой път да избера като най-кратък и лесен за стигане.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Пътуване Плевен - Летище София
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пътуване Плевен - Летище София
ей го маршрута
терминал 1 и 2 са съвсем близо, не знам на кой отиваш
а входа на София честно казано не знам дали някой знае къде е:-) но като продължиш по магистралата ще влезеш в София по Ботевградско шосе, което го виждаш на снимката
терминал 1 и 2 са съвсем близо, не знам на кой отиваш
а входа на София честно казано не знам дали някой знае къде е:-) но като продължиш по магистралата ще влезеш в София по Ботевградско шосе, което го виждаш на снимката
-
- Автомобил:
- Двигател:
А колко километра са от началото на София до летището? За начало приемам подлеза на моста, който е за Перник примерно.
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
много е лесно, влизаш в сф по ботевградско шосе, подминаваш ченгетата и спазваш ограничението 50, често има патрулки (не се изкушавай от 3 лентовия път). На първия в светофар в сф завиваш наляво и караш...минаваш през циганската махала - има 7 спящи полицаи, излизаш от нея и след приблизително километър в полето има отбивка наляво за летище сф, тя е единствената по пътя ти, ще я видиш...завиваш наляво...газ..и войла след километър има кръстовище с неработещ светофар, отляво е терминал 1 (там кацат лоу кост компаниите) , направо терминал 2 а надясно
строителна площадка.
В неделя сутрин трафика ще е минимален, така че споко.
Поздрави!

Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
mitko66 написа:много е лесно, влизаш в сф по ботевградско шосе, подминаваш ченгетата и спазваш ограничението 50, често има патрулки (не се изкушавай от 3 лентовия път). На първия в светофар в сф завиваш наляво и караш...минаваш през циганската махала - има 7 спящи полицаи, излизаш от нея и след приблизително километър в полето има отбивка наляво за летище сф, тя е единствената по пътя ти, ще я видиш...завиваш наляво...газ..и войла след километър има кръстовище с неработещ светофар, отляво е терминал 1 (там кацат лоу кост компаниите) , направо терминал 2 а надясностроителна площадка.
Поздрави!
Мерси колега, дано да се оправя без да се мотая много, много из улиците.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих ти препоръчал да се качиш на околовръстното (въпросния мост) и да слезеш от него на входа от Пловдив, от там по цариградско и през Држуба.
Тази циганската махала и по светло не смея да я минавам, еле нощем или в почивен ден когато всички мангаляеши са там.
Няма да ти казвам какво съм виждал и слушал за този "квартал", но недай си боже да спукаш гума там ...
Демек ако минаваш от там ... с повишено внимание и без да спираш.
Тази циганската махала и по светло не смея да я минавам, еле нощем или в почивен ден когато всички мангаляеши са там.
Няма да ти казвам какво съм виждал и слушал за този "квартал", но недай си боже да спукаш гума там ...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
passenger написа:Аз бих ти препоръчал да се качиш на околовръстното (въпросния мост) и да слезеш от него на входа от Пловдив, от там по цариградско и през Држуба.
глупости си написал.... стига плаши човека... маршрута е този който колегата митко66 е посочил !
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passenger написа:Аз бих ти препоръчал да се качиш на околовръстното (въпросния мост) и да слезеш от него на входа от Пловдив, от там по цариградско и през Држуба.
Пък още по-добре да се пусне по бул. България, Евлоги Георгиев, да мине покрай борисовата градина, на Орлов мост по Цариаградско и после да слезе към летището.

Колега, карай си пътя по картата или както се писа: 1вия светофар наляво (със синичкото като внимаваш да не хванеш черничкото) и си на летището.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Маршрута бил доста лесен и бързичко се оправих. Единственото нещо, което се чудя е защо пред входовете на терминал 2 не беше спряла нито една чакаща кола а всички лични коли бяха спряли по встрани или на пътя преди терминала. Аз като пич си спрях пред входа на терминала, човека слезна от колата, извадих багажа, оставих го и си тръгнах. 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dodo2000 написа:Маршрута бил доста лесен и бързичко се оправих. Единственото нещо, което се чудя е защо пред входовете на терминал 2 не беше спряла нито една чакаща кола а всички лични коли бяха спряли по встрани или на пътя преди терминала. Аз като пич си спрях пред входа на терминала, човека слезна от колата, извадих багажа, оставих го и си тръгнах.
чакат там, за да не плащат паркинг... ако са дошли 1 час по-рано примерно, седят там в колата и киснат, за да спестят 2 лв...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
така е на Т1
,но там шефа на полицията минава редовно на проверка с патрулката ,и направо събира талоните.Вика си подчинените и се започва едно писанеееее