Golf Mk4 - багажник
Golf Mk4 - багажник
Здравейте, на всички! Преди 2 дни закупих VW Golf 4 1.9 TDI 90hp ARL (ако това има значение) със фабрично централно заключване. Та въпроса ми е нормално ли е когато натискам бутона за отключване\заключване той да действа само на вратите, но не и на багажника? Използвах търсачката, но не успях да намеря тема със същия проблем. 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf Mk4 - багажник
1.Да ти е честита колата !
2.Колега кода на мотора ти е ALH или AGR, информативно ти казвам.ARL е 150 к.с. дизел.
3.По темата - Не е нормално. Вероятно нещо централното ти се ебава. Най-добре иди на електричар или ако имаш познат, който прави аларми.
2.Колега кода на мотора ти е ALH или AGR, информативно ти казвам.ARL е 150 к.с. дизел.
3.По темата - Не е нормално. Вероятно нещо централното ти се ебава. Най-добре иди на електричар или ако имаш познат, който прави аларми.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Сега се сетих, че миналата зима имах същия проблем.При мен проблема бяха кабелите, който са на вратата на багажника.Като отвориш багажника, точно насреща ти има гумен маншон.Махни го и виж да не би да има прекъснат кабел.При мен така се беше получило.
- ALHAMBRA TDI
- Автомобил:
- Двигател:
На мен на Сеат-а ми прави така когато е запален ДВГ.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
а тия гумени маншони има ли ги по магазините
Благодаря! И да, колега наистина е AGR sorry за грешната информация. Благодаря за бързия отговор.
В най-скоро време ще отида при някой да погледне проблема, но първо ще проверя дали няма прекъснати кабели. Дано не е нищо сериозно. 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм проверявал.При мен не бяха скъсани.От морга не вярвам повече от 5 лв да искат.Проблема бяха самите жици.Багажника се отваря до едно положение, но примерно като е отворен и има вятър и тези жици се опъват и стоят под напрежение.По този начин се накъсват и заради тях разглабях цялата 5-та врата.Пробвах с друга дръжка,друга машинка и накрая се оказа проблема една жичка.За това колега огледай първо тях.Ще си спестиш доста главоболия 

- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
колега ключалката на багажника има две опций зависи как е завъртян и изваден ключът това ми го показаха иначе нямаше как да разбера единият вариант е багажника да се оваря само от ключът другият с дистанционното на фабричното централно ако е оставено да се отвяря само с ключът няма как с централното пробвай да завъртиш ключът в обратната посока на отключване мисля че се завърта около 45 градуса и го извади и тогава пробваи с централното ако и тогава нестане
аз моита като я взех отначало се чудих как оже да направят вратите да се отключват с централното а багажника с ключ докато един ден не ми го показаха и
успех

- bora_06
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми направи същия проблем,но се оказа че е изгорял един бушон,но на мен ми отказаха и стъклата и люка и задния багажник и като смених бушона всичко си заработи.
Днес нямах възможност да огледам за скъсани кабели по 5тата врата, но номера с ключа го пробвах. И да наистина има такова положение на ключа в което застава на 45 градуса, обаче не мога да го изкарам докато е така извъртян и трябва да го върна обратно. Също така имам още един въпрос относно централното заключване и ще го задам тук за да не отварям нова тема - та когато заключвам (и е вече заключено) с централното по принцип мисля, че трябва да почне да мига червената лампичка до копчето за заключване на шофьорската врата, но вчера забелязах, че при заключена кола диода не мига. След около 5 мин мислене ми хрумна да отключа и заключа с ключа и след това отново да пробвам с дистанционното. Така мислех че се е оправил проблема защото лампичката отново започна да мига при заключен автомобил, но днес забелязах че въпроса не е решен. След няколко пъти отключване\заключване пак спря да мига и пак трябваше да правя номера с ключа. Дано сте ме разбрали и дано всичко е до настройки
Поздрави! 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
пак ти казвам колега.огледай кабелчетата.според мен ето тук се крие проблема ти.ако не е там трябва някой, който разбира да види къде е прекъснат.дано да е там.
- SuN_CiTy
- Автомобил: VW GOLF V 2_0 TDI 4 MOTION
- Двигател: BMM 2006
При мен като заключа багажника с ключа и след това си заключа колата с алармата при отключване с алармата багажника си е отново заключен.
Трябва алармата да си го заключи сама, че после да може да си го отключи - при теб не е ли така?
Трябва алармата да си го заключи сама, че после да може да си го отключи - при теб не е ли така?
SuN_CiTy написа:При мен като заключа багажника с ключа и след това си заключа колата с алармата при отключване с алармата багажника си е отново заключен.
Не колега, при мен не е така. Централното заключване не му действа изобщо.
crank666 написа:пак ти казвам колега.огледай кабелчетата.според мен ето тук се крие проблема ти.ако не е там трябва някой, който разбира да види къде е прекъснат.дано да е там.
Днес го погледнах и всичко си е точно. Няма прекъснати кабели.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”