Passat В5 седан 1997 г. - мокър мокет !
Passat В5 седан 1997 г. - мокър мокет !
Passat В5 седан 1997 г. седан- мокър мокет в краката някой има ли идея от къде се пълни с вода?може ли да е от уплътненията на вратите?
Последна промяна от peevski на Пет 08 окт 2010 11:47, променено общо 2 пъти.
- AGENT_SMITH
- Автомобил: VW PASSAT B7 TDI 125 KW
- Двигател: CFG
Re: Passat 4 - мокър мокет !
Провери си антифриза. Ако му е паднало нивото имаш теч от радиатора в купето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 1997 г. - мокър мокет !
Аз го имам същият проблем(днеска го забелязах) и не е от антифриза. При мене е мокра постелката на 15-20см назад от пантата на предна дясна врата, точно до прага. 

- slabo___
- Автомобил:
- Двигател:
проверете си тапите под купето дали са там от там влиза вода на брат ми на полото я нямаше една и като вали влизаше вода от там
andrey_hr написа:Аз го имам същият проблем(днеска го забелязах) и не е от антифриза. При мене е мокра постелката на 15-20см назад от пантата на предна дясна врата, точно до прага.
да и на мен така ама аз имам и на задните врати ,както забелязвам и самите уплатенения са мокри.
тапите отдолу са си там и нямам проблем с антифриза...
- kurortist
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурен ли си че е мокър само мукета или е напоен и дунапрена под него!
Ако имаш шибидак провери да не ти е запушен някой отдушник
,той върви в колонката и от там може да се стича в краката 
Ако имаш шибидак провери да не ти е запушен някой отдушник

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat В5 седан 1997 г. - мокър мокет !
Лично аз нямам шибидах и утре ще сваля цялата седалка и ще видя колко е мокро и отдолу мокета. Сега търся за варианти какво може да е?
П.С. Сори колега че малко ти взех темата, но смятам че проблема е сходен.
andrey_hr написа:Лично аз нямам шибидах и утре ще сваля цялата седалка и ще видя колко е мокро и отдолу мокета. Сега търся за варианти какво може да е?
няма проблем колега.
и аз нямам шибидах ,и свалих седалката,какво да ти кажа все едно си излял кофа с вода и нама изсъхване,то одолу има киче 5 см и няква друга изолация..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз тази процедура я правих от лявата част(като махах шофиорската седалка) и суших цял ден на слънце и след това със сешоар. Просто много четох за тапите и рибките при акумулаторът и след като си взех колата си отпуших дупките(една запушена от гадости а на другата гумена тапа сложена
). Сега тамън гледах пак и е доста мокро отпред в дясно. Най вероятно и дунапрена отдолу е напоен стабилно та утре няма студ няма дъжд ще разтурвам пак всичко отвътре и ще дерзая със сешоара! НО най-важно е да отстраня причината за това отпред в дясно в краката. Някакви други идеи от хора патили си от това(освен за тапите, който ще ги проверя) 

- rumbata777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми подлизваше от уплътнението на кутията на компютъра,оттам зад таблото и под шофьорската седалка че и зад нея.Свалих кутията,изчистих и намазах обилно със силикон.Засега е ОК.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега въпреки, че при мене проблема е отпред в дясно, може проблема да е същият може ли да обесниш по-подробно от къде имаш впредвид(най-добре снимков материал да приложиш) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Събирайте пари за комфорт-модули

-
- Автомобил:
- Двигател:
andrey_hr написа:Значи аз тази процедура я правих от лявата част(като махах шофиорската седалка) и суших цял ден на слънце и след това със сешоар. Просто много четох за тапите и рибките при акумулаторът и след като си взех колата си отпуших дупките(една запушена от гадости а на другата гумена тапа сложена). Сега тамън гледах пак и е доста мокро отпред в дясно. Най вероятно и дунапрена отдолу е напоен стабилно та утре няма студ няма дъжд ще разтурвам пак всичко отвътре и ще дерзая със сешоара! НО най-важно е да отстраня причината за това отпред в дясно в краката. Някакви други идеи от хора патили си от това(освен за тапите, който ще ги проверя)
Колега освен световноизвестните тапи

Освен ако не тече радиатора на парното-но това е коментирано-губиш антифриз и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега тъй като колата я имам от 1 месец и малко и ми е първата кола не разбирам много та ще съм ти благодарен ако обесниш по подробно къде се намира този капак на филтъра или най-добре със снимки

- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
колеги,незнам дали ще помогна,но мога да споделя моят опит от такъв проблем.започна се с кутията на компютъра отпред,през нея влизаше вода,оказа се уплатнението под кутията смачкано,смених и всичко се оправи,след време същата работа от другата страна,оказа се същият проблем само че с кутията на филтара на купето и там същата процедура,при което след полвин година пак започна да се мокри от дясно,тогава се оказа запушена трабичка,тази дето отводнява конденза на климатика,това не съм го правил аз,незнам как са я отпушили,но се оправи,при което за капак ми се счупиха водачите на стъклото на шофьорската врата,смених ги и след първия дъжд вътре пак вода,хайде разваляне пак на вратата,оказа се че като съм свалял металната кора от вратата се скъсало уплатнението на металната кора,силикониране на цялата кора с уплатняващ силикон и всичко е ок.за сега всичко е сухо,дано и за напред да е така,това е с което съм се сблъсквал,за друго незнам дано да ви е от полза успех