Пастиране - паста
Пастиране - паста
Моля който е запознат да ми помогне в избора на подходяща паста за пастиране. Става дума за такава паста, която не е абразивна и не смъква от лака - чисто само защитни функции. В метро продават една с костенурка, но има от нея два вида - вакса и някаква течна. Коя да взема - от упътването нищо не става ясно. Мерси много
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Готини пасти в момента на пазара са 3М, Фарекла може и Еталон да се причисли към тях . Всяка фирма си има различни номера пасти , първите номера са по-едро абразивни, а последните са малко абразивни или защитни т.е. без абразивни само със слънце-защитни функции. Тия от МЕТРО и т.н. са "мижи да те лажем" , ако говорим за професионални продукти -иначе всичко ще ти свърши работа.
Да определено 3М в комбинация с машино пастиране е най-добрата комбинация.
И аз съм решил да пастирам моя автомобил, но ми се иска да го направи човек, който си разбира от работата и ще се радвам ако някой от вас сподели кординатите на майстор от който е доволен...
За сега съм се насочил ето тук: http://www.avtomivka.com/mpolishing.htm
Дали са добри???

И аз съм решил да пастирам моя автомобил, но ми се иска да го направи човек, който си разбира от работата и ще се радвам ако някой от вас сподели кординатите на майстор от който е доволен...
За сега съм се насочил ето тук: http://www.avtomivka.com/mpolishing.htm
Дали са добри???

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Виж снимките "преди и след полирането" и разбираш как въпросът ти се превръща в риторичен!Не съм ходил,но просто доста други разходи възникнаха напоследък по колата и засега отлагам,а както сме и организирани и отидем от клуба да Пастираме с приятели-ще има парички да направим една дружна трапеза......

- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пастиране - паста
yanis написа:Моля който е запознат да ми помогне в избора на подходяща паста за пастиране. Става дума за такава паста, която не е абразивна и не смъква от лака - чисто само защитни функции. В метро продават една с костенурка, но има от нея два вида - вакса и някаква течна. Коя да взема - от упътването нищо не става ясно. Мерси много
За тази костенурка която говориш но не течната а другата в кутията.
Аз я ползвам на 6 месеца и съм супер доволен.
До следващият път водата си стои на капки по боята, а за мен това е суер защита.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”