Пет страници пишете едно и също нещо дали е позволено или не, ПОЗВОЛЕНО Е ЗАТЪМНЕНИЕТО НА ЗАДНИТЕ ПРОЗОРЦИ ПЛЮС ЗАДНИЯ 3/5 ВРАТА!
Миналата година като правих опити да затъмня задния, едни полицаи правеха обход в квартала понеже имаше някаква кражба и се въртяха на около, единият полицай ме забелязал, че се мъча като негър в мина и дойде при мен и ми даде визитка на негов познат който се занимава с фолио и ми каза да не затъмнявам предните стъкла включително и челното, така, че нека да спрем с това, ПОЗВОЛЕНО Е!!!!!
Относно това с какво фолио може да се затъмни колата има много голям избор, както казаха някои колеги от три лева за ролка с размер 50 на 150см до тридесет лева квадратен метър лумар или сънгард, което ще рече към петдесет и няколко лева за стандартен размер 50 на 150см!
Наична на постаяне зависи от фолиото метода е един и същ, естествено с фолио за три лева ще се потрудиш доста, но ако стъклото е много обло с цяло парче е невъзможно с въпросното фолио!
Колега порови се във форума има много изписано къде глупости къде истина ти сам ще пресееш истината!
Има клипчета в youtube как се поставя аз от там почерпих опит, по късно ако имам време ще дам линк към някое клипче!!!!!
Поздрави!
с какво фолио да си затъмня задните джамци ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Re: с какво фолио да си затъмня задните джамци ?
Аз използвах janey да си затъмня стъклата. Първият път бяха затъмнени на 25%, а сега са на 95%. Вижда се добре през нето. Струваше преди 11-12 лв сега е 8. Недостатък, че изсветлява и като го лепиш при гоненето на въздуха шпатулката надрасква леко фолиото. По-добре си купи по-скъпо и качествено фолио, за да издържи по-дълго от 1-2 години.