почистване на горивна с-ма
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
почистване на горивна с-ма
колеги някой чувал ли е за метода за почистване на горивната с-ма CARBON CLEAN.Аз намерих в Google тема пише много хубави работи някой ако го е правил да сподели доволен ли е и дали е скъпо
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: почистване на горивна с-ма
Не знам каква е тази система, но аз четох че добавките за прочистване могат да изкарат боклуци от филтъра и да запушат инжекторите, колко е вярно не знам. А за запушени инжектори освен ултразвук едва ли може по друг начин да се изчистят.
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
не говоря за добавки в горивото метода е със машина потърсете в google няма нищо общо с добавките търсете CARBON CLEAN
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Това е система която се включва директно към рейката на дюзите,подава се необходимото налягане на специалния флуид с който се пали колата и работи докато си го изгори.Правих тази манипулация на Микрата на дъщеря ми преди половин година и струваше 50лв.Иначе гледах промоцията на клип и дават че чисти и нагар по клапаните и подобрява работата на сондата.Определено имаше положителем ефект.
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така почиства абсолютно всичко клапани бутала инжектори филтър помпа дросел и др.
- Jores
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това почистване звучи много интересно. Някой знае ли къде има такъв уред и съответно такава услуга?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Интересна работа, попаднах на една такава машина в нета.Работи с много специален химикал http://www.alibaba.com/product-free/110 ... eaner.html .Та в BG не съм виждал подобно нещо, иначе някои го правят тaкa 
P.S.Извинявам се, на последния ред прочетох че машината действа и с NOS ефект в добавка към водата.

P.S.Извинявам се, на последния ред прочетох че машината действа и с NOS ефект в добавка към водата.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”