Съдиите на Световното под всякаква критика..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Съдиите на Световното под всякаква критика..
Вече не се сдържам.. просто нямат право по такъв начин да провалят играта! Ако няма санкции много много ще се ядосам , и ще се откажа да следя мачовете! Мисля си че един съдия трявбва да е безпристрастен,но досега такива не видях! Срам и позор... 

Последна промяна от Tishku на Съб 24 юни 2006 17:56, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:на същото мнение съм ,по принцип не съм некъв германофил но тоя път им се изкефих -играха суперmusura написа:Немците и без подпиране ще отвеяд швеция ...
Размазаха ги. 2:0 беше най-малкото с което ония тиквеници можеха да си отидат. Германската машина набира скорост:

ИСКАМ Германия, Англия и Испания да мачкат всички наред
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:landwarrior написа:на същото мнение съм ,по принцип не съм некъв германофил но тоя път им се изкефих -играха суперmusura написа:Немците и без подпиране ще отвеяд швеция ...
Размазаха ги. 2:0 беше най-малкото с което ония тиквеници можеха да си отидат. Германската машина набира скорост:Сега и когато Англия започне да играе ще съм доволен.
ИСКАМ Германия, Англия и Испания да мачкат всички наред
Съгласен съм батенце! По принцип съм за Англия, но на тва световно немците ме кефят
- Катерина
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Репутацията на английските футболни съдии у нас и без това не е висока, след като собственикът на “Левски” Тодор Батков нарече един от тях “бритиш хомосекшуал”.
От вчера обаче британските рефери са взети на подбив и в родината си, след като Греъм Пол се изложи като кифладжия на световното. В мача Хърватия - Австралия (2:2) ошашавеният арбитър показа цели три жълти картона на хърватина Йосип Шимунич, преди да му вдигне и червен, но след края на мача.
“Тройната тъпотия на Пол”, хихикат в един глас таблоидите на Острова.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”