evgenyh написа:...само не мога да разбера защо абсолютно винаги когато отиде човек да сменя гуми, всички джанти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са криви и естествено трябва да се изправят преди монтажа
В София е така

evgenyh написа:...само не мога да разбера защо абсолютно винаги когато отиде човек да сменя гуми, всички джанти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са криви и естествено трябва да се изправят преди монтажа
evgenyh написа:Ами бях в Диана, ама общо взето навсякъде където съм бил и се е налагало да се сваля гумата от джантата, тя задължително е крива
Nikkolay написа:Никога, ама никога не ходете в РадиАл, особено тия под моста Чавдар.
По-големи измамници от тях няма, и с чисто нова кола сега изкарана от магазина да идеш, ще ти кажат че джантите са криви и задължително трябва да се изправят за по 25 лева парчето
Stivi написа:evgenyh написа:Ами бях в Диана, ама общо взето навсякъде където съм бил и се е налагало да се сваля гумата от джантата, тя задължително е крива
Ама гумите от тях ли ги купи ??
evgenyh написа:Stivi написа:evgenyh написа:Ами бях в Диана, ама общо взето навсякъде където съм бил и се е налагало да се сваля гумата от джантата, тя задължително е крива
Ама гумите от тях ли ги купи ??
Да, от тях ги взех - гуми + винтили + чували за гуми + монтаж, абе пълна програма... + изправяне на джанти(и 4-те)
Dead man написа:А някакви мнения за Dayton ??![]()
Моят размер е 185/70/14..Ако има значение....
Dead man написа:Значи ако са евтини да са Дебица...![]()
Така ли да го разбирам ??
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта