Въпрос за регистрация на купе...
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Въпрос за регистрация на купе...
как става регистрацията на бракувана кола в КАТ?намерих си едно купе което трябва да се бракува за да го купя има ли възможност после да се регистрира и ако да колко парички ще ми излезе?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може ли по-подробно да обясниш, че и на мен ми предстои тази операция?
Значи доколкото разбрах, за да мога да използвам двигателя от старата ми кола, трябва да я бракувам, като върна номерата в КАТ.
Въпроса е с новата какво правим? Как се сваля от отчет двигателя, и то така, че да може да се продаде с документи после?
А след като сложа двигателя от старата ми кола на новата, доколкото разбрах трябва да мина Технотест (който не знам точно къде се минава, и какво представлява), и после - в КАТ?
Значи доколкото разбрах, за да мога да използвам двигателя от старата ми кола, трябва да я бракувам, като върна номерата в КАТ.
Въпроса е с новата какво правим? Как се сваля от отчет двигателя, и то така, че да може да се продаде с документи после?
А след като сложа двигателя от старата ми кола на новата, доколкото разбрах трябва да мина Технотест (който не знам точно къде се минава, и какво представлява), и после - в КАТ?
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Бракувано купе може повторно да се регистрира,но се налага да се мине техно тест или там каквото е.Преди се интересувах да сложа допълнителни седалки в passat-a и да го направя служебен и разбрах,че тази служба идва 1 път на 2 месеца в Пловдив в КАТ.Обясниха къде се намира в София,но така и ме домързя да го правя.По точно не можах да си намеря допълнителни седалки.Мисля че се намира на околовръстното от магистрала Тракия посока НИМ.Някъде близо до магистралата втората или третата отбивка в дясно,някакъв автосервиз там.
P.S. На мен ми дадоха координатите от магазина на пежо,всички коли дето им точат ДДС-то минават през там,тези с допълнителните седалки отзад.Може деа се допитате до магазините за нови автомобили.
P.S. На мен ми дадоха координатите от магазина на пежо,всички коли дето им точат ДДС-то минават през там,тези с допълнителните седалки отзад.Може деа се допитате до магазините за нови автомобили.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”