shveda_ написа:parno написа:shveda_ написа:Как изобщо може да купуваш каре втора употреба![]()
Това е безумие,такива части се купуват нови!
кажи ми защо е безумие че да ти повярвам![]()
за гти-то каретата са по 90-100 лв бройката уж читави но с неизвестен произход или най-често от италия
и 2те съм ги менил с каре оригинално но втора употреба?
кое му е безумното?
ти колко карета си сменил на голфа си че даваш толкова остро мнение
Нито едно каре не съм сменил за 2 години.Безумие е защото не го знаеш в какво састояни е.Правиш си гимнастика да го сменяш и накрая ако се окаже че му има нещо какво е станало с колегата какво правим тогава.Е така за спорта си сменяш карета само
Ти за спорта не си сменял гаджетата,та едно каре ще ти се опре
Ако не те мързи,карето лесно се сменя.Ама като те мързи и почваш да търсиш причина(ни) за да не го направиш
Най лесно отиди купи ново и си хвърли колата на майстор,а после и майстора да ти хвърли сметката си
А ако новото се окаже 12то качество,с една дума,ментак и ти се връщаш на 1ва позиция 
Намерих от колеги от форума за 50 лева още кара да чукна на дърво.Само дето го бяха избили с чук и му бяха разбили резбата та ходих на стругар да го оправи.И аз съм с 2 ръце за новото ама 690 лева някакси ми е много за едно парче желязо.Предните съм ги сменял с немски ама са по 140 лева.Незнам на задното какво му е толкова скъпото да не е златно?