Странни проблеми които ме сполетяха!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странни проблеми които ме сполетяха!
Здравейте колеги! Вчера ми дигнаха колата с паяк защото нямаше едно единствено местенце за паркиране в центъра на София, и аз паркирах на непозволено място. Нищо, дотук нее много страшно, платих си 40 лева, по-нататък на другото гише ми написаха акт за около 50 лева и си тръгнах. Всичко нормално, колата запали, между другото колата е пассат Б3 1.8 бензин. На сутринта няма грам ток. Преди това несъм имал проблеми с акумулатора. Запалих я с кабели и я покарах 2-3 часа да зареди и преди малко тръгвам да излизам и алармата не можах да исключа. Когато натискам дистанционното не реагира, взех и резервното и пак нищо. Акумулатора си е зареден и върти обаче не пали с активирана аларма. Какво да права?
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Странни проблеми които ме сполетяха!
смени батерията на дистанционното на алармата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвах и с резервното дистанционно и пак не става
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Аларматя няма ли копче за изключване на имобилайзера ? моята има ... от светодиода който мига , се издърпва жицата и на нея има едно ключе ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
В най-лощият случай търсиш къде е вързана алармата и режеш.. .при мен беше така - бензиновата помпа изключваше ,направи ми тоя номер 2-3 пъти и накрая я резнах да не изключва нищо.Сега си я карам без имобилайзер... на такива стари колата ,много им идват екстрите

-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам един съсед, който зе занимава с аларми. Дойде и исключи алармата за две минути но нямаше време да я оправи.