Ауди 80 Б4 1.9 тди (1z-90hp) монтаж на blow off
Ауди 80 Б4 1.9 тди (1z-90hp) монтаж на blow off
здравейте колеги знам че несъм за този форум защото карам Ауди но се надявам поне тук някои да може дами помогне а не като в нашия форум да ми обясняват да не го правя и че няма смисъл да го правя абе изобщо празни приказки. Това което искам да направя е да сложа Blow Off клапан на моята печка а тя е Ауди 80 Б4 1.9 тди(1z-90hp) много ще съм благодарен ако някои може дами каже как става.Благодаря предварително.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: монтаж на blow off
уцелил си форума
.
при дизела няма дроселова клапа. начина да се направи да съска е като се монтира ел клапан, който да задейства блоуофа.този ел. клапан се задейства , като се монтира бутон на педала на газта .използваш вакум от вакумпомпата,клапан от газова -примерно и бутона да е задействан при отпуснат педал.

при дизела няма дроселова клапа. начина да се направи да съска е като се монтира ел клапан, който да задейства блоуофа.този ел. клапан се задейства , като се монтира бутон на педала на газта .използваш вакум от вакумпомпата,клапан от газова -примерно и бутона да е задействан при отпуснат педал.
благодаря колега още днес ще опитам даго обясня на някой маистор как става и да видим ко ще стане.
благодаря на колегата ifidik за помоща най-после намерих кой да го сложи този клапан и вече от днеска съскам и които казва че на дизелите не звучало хубаво мога даму кажа да се .......... звучи много яко и от тука на татак мисля ако имам някакви технически въпроси да се обраштам кам ващия форум. 

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
не е лошо ако имаш снимков материал, да се види направеното.
- ico.stoev
- Автомобил:
- Двигател:

днеска или утре ще кача снимков материал с подробно обяснение как става точно за други надъхани колеги които искат да съскат. 

Цс-цс-цс..... все едно че имаш пепелянка под предният капак
Качете снимки да видим как е станало

-
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Цс-цс-цс..... все едно че имаш пепелянка под предният капак![]()
А най добре и някое клипче - да видиме на кой пепелянката му е най-зла

- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=11&t=225836
Ето как аз направих за проба моят разтоварващ клапан. Ефекта на съскане е малко слаб но като сменя клапана ще стане . Има и схема
Ето как аз направих за проба моят разтоварващ клапан. Ефекта на съскане е малко слаб но като сменя клапана ще стане . Има и схема

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега ще направиш ли снимки и едно видео да видим как се е получило, че се зарибих нещо ама трябва оше малко да си го обясня да вида как да го направя
- Duke_BG
- Автомобил: GOLF 4+BORA
- Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion
е хубаво де ама някой ще ми обясни ли за какъв "Х" ви е тоя клапан при положение че няма дроселна клапа която да дига излишно налягането на турбото ??
или е само за гъзария ??
или е само за гъзария ??
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега би ли споделил дали този импровизиран клапан има някакъв страничен ефект
- policaqqq
- Автомобил:
- Двигател:
Странични ефекти НЯМА. Не се залъгвайте по мнението на такива, които само чоплейки семки обсъждат чуждите коли как това е невъзможно, онова е невъзможно и т.н. Нямам лаг, нямам промяна във вървенето или бавно наемане след смяна на предавки. Сега мисля вариянт за използване на клапан Н75 да замести 2та газови.
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
снимки ще има ли колега ?
Върни се в “Дизелови агрегати”