Отново проблеми с ел стъклата.
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Отново проблеми с ел стъклата.
Здравейте! Тази сутрин гледам стъклата ми смъкнати. Вдигнах го шоферското след 1 час то отново беше смъкнато, но този път заедно с дясното. Откачих акумулатора, ако има някаква грешка да се изчисти, но не помогна. Накрая успях да вдигна само шоферското, а дясното не се вдига. Дайте съвет и то по-скоро съвета ще е към кого да се обърна 
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отново проблеми с ел стъклата.
Колата ГОлф 4 ли е , или е това поло от профила ти ? На тези модели като Голф 4 , Пасат 5 , 5.5 , Бора , Поло съм вижтал тези проблеми . По какъв начин заключваш колата ? С ключ или с алармата ( централното ) ?
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Re: Отново проблеми с ел стъклата.
Проблема се оказа следния - влиза вода в машинката за централното, което води до това, че електрониката на дясното стъкло се прецаква, платката се окислява, а моторчето просто се спича (извадил съм късмет, че колата не се е запалила). И сега ел. модула струва поне 300лв. Варианта е да се мине на ел стъкла без такъв модул, подобно на старите пасати. За целта обаче ще ми трябва дори и изгорял модул от 6н2 като основно четкодържателя, трябва да е здрав другото няма значение.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”