Трабант 2.0 16v 4х52мм itb+...пресен клип на 5-та стр.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Трабант 2.0 16v 4х52мм itb+...нови клипове на 3 стр.
Само една дума: УНИКАЛНО.Невероятно ускорение просто.Не мога да сваря да гледам колко км/ч вдига ей 

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Сиромаха написа: ..или 4 тръби 38мм през предния капак
Не прави тази грешка

miro_hack написа:petroffbg написа:Много добре се е получило,но трябва да поработиш по горивната таблица!Със EDISа ли го подкара?
"Сигнал от зъбния венец и две двойни бобини" - Беше казал, но какво точно е станало и аз имам интерес да науча..
И така като гледах, ако може да се вярва на километража, може да се каже,че до 100 км/ч. направи 5 сек.
Тук пак трябва да каже по г-тек колко е...
най точно е по оборотемра и скоростите и размера на гумите

така като гледам май си с ауг а?
http://www.vbox7.com/play:501eb4a8
сиромаха тва товя ли е глей 200 коня го изкарали .. кажи ми само кав е тоя кадет дет да въри така...
сиромаха тва товя ли е глей 200 коня го изкарали .. кажи ми само кав е тоя кадет дет да въри така...
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
gti--- написа:http://www.vbox7.com/play:501eb4a8
Ми "траба" си е около 200к.с, а на клипа може би е още с KR-a въпреки, че и с него има време 14.3сек на 400м а Кадета според мен е далеч от стоков!
- petroffbg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Трабант 2.0 16v 4х52мм itb+...
miro_hack написа:-Не е ли малко далече датчика от шайбата![]()
-И сегашното запалване на трабито какво е?![]()
-И от каде мога да си намеря читав едис морга за предпочитане ли е пред чисто нов...
-А за трабанта нямам думи просто невероятен е!
Датчика работи еднакво добре от разстояние 0.2мм,до 0,5мм,като го отдалечиш още,продължава да чете,но не съм си правил експерименти.
Не ти трябва нов едис,прескочи до някоя морга,и си измъкни цялото палене със инсталацията.Първо виж комутатора,да не е окислен,имат навика да им се разпада алуминия ако е от някой стар дарак.
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
negodnika написа:gti--- написа:http://www.vbox7.com/play:501eb4a8
Ми "траба" си е около 200к.с, а на клипа може би е още с KR-a въпреки, че и с него има време 14.3сек на 400м а Кадета според мен е далеч от стоков!
Клипа е от миналата седмица, просто трябва много да си карал на тази писта за да направиш добър старт.Асфалта е отвратителен - за едно ходене и 5-6 старта гумите ми на 1000км заприличаха на отпадък

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Ако не се лъжа Кадета участва в планинския шампионат

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сами, я ми кажи с какви коли треа да се пуска траба?
С калибра ХЕ на газ ли? Щото кадета бил далеч от стоков, ми влез в Опел форум има си тема за него, не е толкова тунинг, просто е доста лек!
Това са думи на собственика на кадета: " И аз му казах че няма шансове срещу корса А със ХЕ но той ми каза :че бил минавал даже и ЛЕТ-ки,за което много му се смяхме със феновете...
Относно валовете и чипа ,приемам всякакви предложения ,но да е нещо качаственно...склонен съм да ги закупя ако са на добра цена..."
Малко е спам, ама нема как...
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Къде видя да пиша с какво да се пуска, просто в клипа пише C20XE 150 коня срещу Трабант ABF 200коня затова и пиша, че за да бие траба който, ако гледа клипа прави 0-100 за 5сек не е много стандартен а и трабанта си е Голф 2 такаче не си мисли, че е 500кила!
Нагласихме му темата на човека

Нагласихме му темата на човека

- Сиромаха
- Автомобил:
- Двигател:
Затова не се занимавах доста време с форуми и контактувах само с тесен кръг от хора.
За експертите:
Ако на първа и втора вдигаш син пушек от изгоряла гума а на трета доста провлачва говорим ли въобще за старт?
Въобще нямах намерение да се доказвам,отидох да видя пистата понеже ТошоВР6 каза че имат планове за нея.Ходил съм там преди време и износих почти нови Ласа.Предполагах,че е намерен участък който да е по-свестен.
Кадета беше със сликове но това си е негов избор,аз нямам намерение да жертвам моите а войната с подли номера поведена от "пилота" му и Опелджии срещу мен не ми се нрави!Ако продължи тук ще помоля някой от правоимащите да изтрие темата!
Няма да пиша нищо друго само ще помоля колегите които са се мъчили над атмосферен ФВ да споделят какво предизвикателство е!Тук не сме идиоти да не знаем предимствата на 20ХЕ.Има си протоколи от състезанията,но е по-лесно да се слушат глупостите на някакъв Исперихски ФЛЕКСТУНИНГАР.
Колко е челното съпротивление на Трабант в аеродинамичен тунел?Ще добавя към този въпрос-защо един и същ КР в неговото си купе дава 155 терминална а в трабантово 145?
За експертите:
Ако на първа и втора вдигаш син пушек от изгоряла гума а на трета доста провлачва говорим ли въобще за старт?
Въобще нямах намерение да се доказвам,отидох да видя пистата понеже ТошоВР6 каза че имат планове за нея.Ходил съм там преди време и износих почти нови Ласа.Предполагах,че е намерен участък който да е по-свестен.
Кадета беше със сликове но това си е негов избор,аз нямам намерение да жертвам моите а войната с подли номера поведена от "пилота" му и Опелджии срещу мен не ми се нрави!Ако продължи тук ще помоля някой от правоимащите да изтрие темата!
Няма да пиша нищо друго само ще помоля колегите които са се мъчили над атмосферен ФВ да споделят какво предизвикателство е!Тук не сме идиоти да не знаем предимствата на 20ХЕ.Има си протоколи от състезанията,но е по-лесно да се слушат глупостите на някакъв Исперихски ФЛЕКСТУНИНГАР.
Колко е челното съпротивление на Трабант в аеродинамичен тунел?Ще добавя към този въпрос-защо един и същ КР в неговото си купе дава 155 терминална а в трабантово 145?
тука стана война за нищо просто ми беше любопитно какво му е правен на тоя кадет че да въри повече от трабанта...
- petroffbg
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не се лъжа Кадета участва в планинския шампионат
[/quote]
Бъркаш се нещо![quote="gti---"]тука стана война за нищо просто ми беше любопитно какво му е правен на тоя кадет че да въри повече от трабанта...
Не е нищо особенно,просто е много лек и има горе долу подредени скорости.

Бъркаш се нещо![quote="gti---"]тука стана война за нищо просто ми беше любопитно какво му е правен на тоя кадет че да въри повече от трабанта...
Не е нищо особенно,просто е много лек и има горе долу подредени скорости.
едно не мога да разбера как ги олекотяват до такава степен 1 път имаше страшна хранилка в рали форума че сложили минимално тегло 650 кила,и всички ревяха за некав голф 600 кила тва за мене е невъзможно.. мерил сам стъклата те нищо не тежат тоя трее всичко да му е от стъкломат калници врати капаци всичко... но пак е невъзможно