Русенски срещи - архив
Re: Русе - Локални срещи
И аз цяла седмица изкарах в това положение. Червен ром и горещ душ му е майката
Айде, бързо оздравяване 

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jettix написа:И аз цяла седмица изкарах в това положение. Червен ром и горещ душ му е майкатаАйде, бързо оздравяване
ей добре бе рецепта,да взема да я пробвам па току виж съм се оправил и аз,но пък си мисля за малко тунинг в рецептата + чай(фламбе)и шайба лимон (асъл грог)
4-5 такива и ще стане .....................чудо

тя тая рецепта е само основата... а от там нататък колко може да се импровизираааа

-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Barboukov написа:Мамка му, болен съм и реших да не идвам да не прехвърля вирусче на най-малката фенка.
Да бе да! Защото си болен ли колата ти беше спряна на ул. Плиска?

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда. Затова. Да не забравяме, че има малка фенка, която не е препоръчително да разболявам. На село като минах за 10 мин и ме изгониха да не заразя малкия 
Много гадно мама му стара. Глава, кашлица, хрема, 37.5 температура, болят бъбреци... Утре по лекари. Ром съм изпил 3 големи с черен чай и събота вечер на бяло вино и свинско. Не помага.
Jettix написа:И аз цяла седмица изкарах в това положение. Червен ром и горещ душ му е майкатаАйде, бързо оздравяване
Много гадно мама му стара. Глава, кашлица, хрема, 37.5 температура, болят бъбреци... Утре по лекари. Ром съм изпил 3 големи с черен чай и събота вечер на бяло вино и свинско. Не помага.
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Мартинееее, кво е това бяло вино... То ти е развалило серията

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мъчих се да пресека настинката. Явно малко съм изконсумирал.
Леле ти си вече за силен антибиотик и витамини. Имаше една водка Докторс с витамин Ц навремето
ама ще иска и Снежанка а може да трябва и коктейл "Снежанка и седемте джуджета" (една стограмка и седем петдесетограмки) 
ама ще иска и Снежанка а може да трябва и коктейл "Снежанка и седемте джуджета" (една стограмка и седем петдесетограмки) 
„Пасат“ се блъсна в тунинговано „Жигули“
„Фолксваген Пасат“ се блъсна в тунинговано „Жигули“, след което се заби в таблото с цените на горивата на бензиностанция „Еко“ по бул. „Христо Ботев“ в Русе.
Инцидентът станал около 15 часа днес. По информация на очевидци, „ Жигули“-то се движело в платното по посока Русе и навлязло в отбивката за обратен завой. Тъкмо излизало на платното, било подбрано от движещия се в посока „Русофилите“ „Пасат“. При удара немският автомобил отлетял встрани и се забил в таблото с цените на горивата. Със скъсана предна полуоска „Жигулито“ пък останало на място. За късмет, всичко се разминало само с материалните щети и уплахата на двамата водачи, на видима възраст 22-25 години.

„Фолксваген Пасат“ се блъсна в тунинговано „Жигули“, след което се заби в таблото с цените на горивата на бензиностанция „Еко“ по бул. „Христо Ботев“ в Русе.
Инцидентът станал около 15 часа днес. По информация на очевидци, „ Жигули“-то се движело в платното по посока Русе и навлязло в отбивката за обратен завой. Тъкмо излизало на платното, било подбрано от движещия се в посока „Русофилите“ „Пасат“. При удара немският автомобил отлетял встрани и се забил в таблото с цените на горивата. Със скъсана предна полуоска „Жигулито“ пък останало на място. За късмет, всичко се разминало само с материалните щети и уплахата на двамата водачи, на видима възраст 22-25 години.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕКО
И мен там ме отнесоха.
Jettix, пускай всеки ден по една такава снимка да гледаме цените на горивата как са.
И мен там ме отнесоха.
Jettix, пускай всеки ден по една такава снимка да гледаме цените на горивата как са.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Момчето с жилулата всяка сутрин влиза на дрифт във паркинга на Практикер,не знам кой е виновен,но това са ми няколко месечните наблюдения.Все пак нека си имаме съвест 
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жигулакиса прави обратен на печатни платки, като идва от Русофилите, а пасата от Симовата мелница нагоре. Жълтия виновен, а пасата 100% е карал с над 80 за да не успее да спре и след удара да се качи на тротоара и да е толкова намачкан.
Мартине кандидаствай в следствена служба
иначе тая жигулка я знам ама язък за пасата хубав
но 100 % пасатора е джаскал с 80 нагоре
- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AE86 написа:Момчето с жилулата всяка сутрин влиза на дрифт във паркинга на Практикер,не знам кой е виновен,но това са ми няколко месечните наблюдения.Все пак нека си имаме съвест
момчето с жигулата работи в Практикер,и да ви кажа доста безхаберен шофьор е,засичал съм го доста пъти из града,а и живее в моят квартал,ей сега да му дойде акъла като плати пасатчето,а то колко е солено чак не ми се мисли

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Знам,че е безхаберен шофер.Затова го споменах.Жално за пасатчето обаче