здравейте колеги имам едни питане : радиаторчето за парното от Audi 80 ще стане ли за Пасата ми Б3 ? предстои ми смяна и един приятел ми го даде, но нз дали ще стане...да знам дали да си купувам ново или да ползвам това(ако е съвместимо ест.) Мерси предварително
колега радиаторчето не е проблем,ново е 30 лв,но смяната е отвратително гърчава Аз го сменях сам и се утрепах,цял ден.Затова моя съвет е вземи си ново и намери време,да не стане така че да разхвърляш таблото,и нещо да не пасне
дано да няма ядове да попитам.. ще минавам от 14" 185/65, на 15" 185/65 нали няма да имам някви проблеми ? в смисал да опират гумите щото са малко по високи и тнт ?
Нямаш проблеми, я дай една снимка на радиаторчето от Аудито, щото аз последно возих едно на братчеда от удареното яйце и на първо четене не ми се видя да има видими разлики с пасатовото. Не се съмнявам в писаното от Васил и Петко, но просто ми е любопитно
Разликата,доколкото си спомням е в ъгъла,под който излизат тръбичките от самото радиаторче и ако не греша,в дължината им.На снимката едва ли ще успееш да го видиш.